Έως τις 21:00 η απόφαση των διαιτητών

Και τρίτο email προς τους διαιτητές που ακόμα ψηφίζουν και έχουν διορία έως τις 21:00 να αποφασίσουν αν θα κάνουν αποχή ή όχι.

Έως τις 21:00 η απόφαση των διαιτητών

Από χθες παλεύουν να αποφασίσουν οι διαιτητές αν θα κάνουν την αποχή τους ή όχι. Αρχικά όλη η Ελλάδα περίμενε την απόφαση τους έως τις 23:00 χθες. Στη συνέχεια το ζήτημα πήρε παράταση για σήμερα το πρωί, μετά για μέχρι τις 14:00 και τώρα πάει για τις 21:00.

Και νέα παράταση από τους διαιτητές

Πλέον τα περιθώρια στενεύουν και οι διαιτητές δεν παίρνουν την απόφαση που περιμένουν ομάδες, παράγοντες και κόσμος. Με νέο email οι διαιτητές ενημερώθηκαν πως θα πρέπει να ψηφίσουν έως τις 21:00 για το αν θέλουν να γίνει η αποχή ή όχι.

Μέχρι το μεσημέρι η απόφαση των διαιτητών

Διαβάστε το τρίτο email που εστάλη προς τους διαιτητές.

"Αγαπητοι Συνάδελφοι καλησπέρα,

Λόγω του ιδιαίτερου της ημέρας, αλλά και για να διασφαλιστεί το γεγονός ότι όλοι έλαβαν γνώση των προηγούμενων email, επαναδιατυπώνουμε το ερώτημα που τέθηκε για ψηφοφορία έτσι ώστε να απαντήσουν ΟΛΟΙ και παρατείνουμε την διαδικασία έως την 21:00.

Το ...2020 θα γίνει γνωστή η απόφαση των διαιτητών για την άρση της αποχής

Οπότε σας καλόυμε να ψηφίσετε με ''ΝΑΙ'' αν επιθυμείτε στην συνέχιση της αποχής και "ΟΧΙ'' στην άρση της αποχής.

Υ.Γ. 1 : 'Οσοι ήδη ψήφισαν αποστέλλοντας email δεν χρειάζεται να ξαναψηφίσουν.

Γραμμένος: «Θα γίνει το πρωτάθλημα»

Υ.Γ. 2 : 'Οσοι θέλετε μπορείτε να αποστείλετε την ψήφο σας στο κινητό του Χρήστου (69........Σ.Σ.: Αναφέρεται το κινητό του βοηθού διαιτητή Χρήστου Μπαλτά, μέλους της επιτροπής του οργάνου)".