Και νέα παράταση από τους διαιτητές

Οι διαιτητές ακόμη δεν έχουν αποφασίσει για το αν θα ισχύσει η αποχή τους από τα γήπεδα και όλα δείχνουν πως παίρνει κι άλλη παράταση το θέμα.

Και νέα παράταση από τους διαιτητές

Αναμένουμε την απόφαση των διαιτητών για να μάθουμε αν θα έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Στο δεύτερο email που εστάλη προς τους ρέφερι και τους βοηθούς δινόταν προθεσμία έως τις 14:00 να ψηφίσουν αν θα ισχύσει η αποχή τους από τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Μέχρι το μεσημέρι η απόφαση των διαιτητών

Ακόμη δεν έχει παρθεί η απόφαση από τους διαιτητές της μεγάλης κατηγορίας και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με το πρωτάθλημα. Πάντως απ' ό,τι ακούγεται, φαίνεται πως το θέμα παίρνει νέα παράταση μερικές ώρες για να μάθουμε την οριστική απόφαση των διαιτητών.

Λέγεται, μάλιστα πως η πρώτη ψηφοφορία των ρέφερι ακυρώθηκε και πηγαίνουμε σε δεύτερη χωρίς deadline . Δεν είναι γνωστό, δηλαδή μέχρι πότε έχουν προθεσμία να ψηφίσουν "ναι ή όχι στην αποχή".

Κι όλα αυτά ενώ έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από τη συνάντηση που είχε η ΚΕΔ με τη Super League, η οποία ζήτησε να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα. Επίσης σημειώστε πως σήμερα είναι Τετάρτη και την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το οποίο πρέπει να διεξαχθεί με ξένο διαιτητή κάτι που σημαίνει πως η ΚΕΔ πρέπει να βρει ρέφερι από το εξωτερικό και τα περιθώρια στενεύουν όσο περνάνε οι ώρες.