Μέχρι το μεσημέρι η απόφαση των διαιτητών

Έως τις 14:00 αναμένεται να έχουν πάρει την απόφαση οι διαιτητές για το αν θα εμμείνουν στην αρχική τους απόφαση και προχωρήσουν σε αποχή από τα ματς του πρωταθλήματος.

Μέχρι το μεσημέρι η απόφαση των διαιτητών

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς θα βγει η απόφαση των διαιτητών για το αν θα προχωρήσουν σε αποχή ή όχι. Μέχρι αργά το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς οι διαιτητές πήραν τα emails με τα οποία ενημερώθηκαν για όλα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση με ΕΠΟ, Super League και ΚΕΔ.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς στους διαιτητές εστάλη και δεύτερο email το οποίο τους καλεί να ψηφίσουν μέχρι τις 14:00 για το αν θα προχωρήσουν σε αποχή το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Στο email ενημερώνονται οι διαιτητές ότι η Λίγκα δεν μπορεί να δεσμευτεί για τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει Ολυμπιακός και ΑΕΛ. Τους τονίζεται πως δόθηκαν υποσχέσεις ότι θα προσπαθήσουν να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή.

Αναλυτικά το email αναφέρει:

«Καλημέρα σας συνάδελφοι και καλή χρονιά.

Σε συνέχεια του χθεσινού μας email σας αναφέρουμε τα κάτωθι:

Στη χθεσινή συνάντηση οι εκπρόσωποι της Superleague μας ανέφεραν ότι οι 12 από τις 14 ομάδες δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν για τις άλλες δύο.

Δήλωσαν ότι θα κάνουν συνάντηση με τον κ. Σιμιτζόγλου για το θέμα.

Επίσης, δεν μπορούν να εγγυηθούν για την απόσυρση των ήδη υπαρχόντων μηνύσεων-μηνυτήριων αναφορών, κάτι που αποτελεί και κύριο αίτημα για να παίξουμε, σύμφωνα με την ομόφωνα απόφαση του σώματός μας (76/76).

Για άλλη μια φορά ζητήθηκε πίστωση χρόνου και υποσχέθηκαν μελλοντικά να προχωρήσουν σε ενέργειες, ώστε να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή σε παρόμοιες καταστάσεις.

Επίσης, όσον αφορά τη γραμμή VAR ζήτησαν κι εκεί πίστωση χρόνου για να έρθουν σε επαφή με τους τηλεοπτικούς παρόχους και ότι είναι κοντά σε λύση.

Συνεχίζουμε την αποχή μας ενωμένοι σε αυτό που αποφασίσαμε με 76 κωλύματα;

Αν κάποιος διαφωνεί, να στείλει μέχρι τις 14:00 την επιθυμία του για άρση του κωλύματος στο παρόν email..

Ο λόγος που σας το ζητάμε εκ νέου είναι γιατί μεσολάβησε το ΔΣ της Superleague και θεωρούν ότι υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία και σας αναφέραμε».