Θαύμα: Αόρατος στο Βέλγιο, θα εμφανιστεί στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό (upd)

Περιμένουν τον Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ οι «πράσινοι», τον ψάχνει και δεν τον βρίσκει ο Μπο Μπενζά και αναρωτιέται: «Πώς είναι εμφανισιακά;»

Θαύμα: Αόρατος στο Βέλγιο, θα εμφανιστεί στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό (upd)

«Πέπλο μυστηρίου» περιβάλλει τον Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ σύμφωνα με τον Μπο Μπένζα σχετικά με την εμπλοκή του στα διοικητικά της βελγικής Μουσκρόν. Ο παλαίμαχος Βέλγος ποδοσφαιριστής, που θεωρείται θρύλος στη χώρα του με συμμετοχές στην Εθνική του ομάδα και πέρασμα και από την Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ, δεν σχολίασε με διόλου κολακευτικά «χρώματα» τον πιθανό αγοραστή του Παναθηναϊκού.

Σε δηλώσεις στο Sport/Fottmagazine εξέφρασετην ενόχλησή του για την «αφάνεια» του Πιεμπονγκσάντ, σχολιάζοντας οτι κανείς δεν έχει δει στο Βέλγιο τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

«Δεν έχουμε δει τα αφεντικά της ομάδας. Είναι κάτι που μας ενοχλεί. Ποιος είναι ο Ταϊλανδός που απέκτησε τις μετοχές της Μουσκρόν; Πώς είναι εμφανισιακά;

Παραμένει μυστήριο. Δεν εμφανίζονται δημοσίως. Αυτό αποτελεί πρόβλημα. Ο τρόπος που διοικείται η Μουσκρόν προκαλεί έκπληξη και εγείρει πολλά ερωτηματικά», τόνισε ο Μπο Μπενζά, ενώ πρόσθεσε ότι:

«Έχουμε την εντύπωση πως τα αφεντικά βάζουν κάποια πιόνια. Αυτά τα πιόνια δεν αποφασίζουν για τίποτα. Δεν ξέρουμε ποιοι πραγματικά διοικούν στη Μουσκρόν».

Για την ιστορία, σημειώνουμε ότι από τις 26 Μαρτίου ο Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ από κοινού με τον Ισραηλινό ατζέντη Πίνι Ζάχαβι απέκτησαν το πλειοψηφικό πακέτο της βελγικής Μουσκρόν.

Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ο Παϊρότζ Πιενκγοπονσάντ θα βρίσκεται στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.