Προφυλάσσει Ποντένσε με ΑΕΛ o Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος εξτρέμ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αγωνιστεί στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της Τετάρτης (18/12) με τους Θεσσαλούς στο Καραϊσκάκη.

Προφυλάσσει Ποντένσε με ΑΕΛ o Μαρτίνς

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης και χωρίς να το πολυσκεφτεί ζήτησε αλλαγή. Όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα τον έχει στα πλάνα του για το παιχνίδι με την ΑΕΛ (18/12) στο άδειο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει πάρει πολλά ματς στα πόδια του, παίζει σερί και ανά τρεις-τέσσερις μέρες και τελικά στην Τρίπολη έβγαλε κάποιες μικροενοχλήσεις λόγω κόπωσης. Η αρχική σκέψη λοιπόν του Μαρτίνς είναι να τον προφυλάξει με την ΑΕΛ και να δει από Πέμπτη (19/12) αν μπορεί να τον υπολογίζει για την κυριακάτικη εκτός έδρας αποστολή με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (22/12).

Έως τώρα ο Ποντένσε έχει πετύχει κάτι μοναδικό. Έχει 5 γκολ και 5 ασίστ σε 26 παιχνίδια, δηλαδή σε όλα τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στα 25 εξ αυτών έχει αγωνιστεί βασικός, ενώ μόνο σε ένα (στο Βελιγράδι) μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.