Προαναγγελία αγώνα: Παναθηναϊκός - Λαμία (19:30)

Για δέκατη φορά σε τρεις σεζόν θα βρεθούν αντίπαλοι ο Παναθηναϊκός και η Λαμία και πέμπτη μέσα στο 2019! Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες οδηγώντας το κάτω μισό της βαθμολογίας, με το μυαλό στην εξάδα.

Προαναγγελία αγώνα: Παναθηναϊκός - Λαμία (19:30)

Πέρσι η Λαμία τερμάτισε ένα βαθμό πάνω από τον Παναθηναϊκό, που είχε όμως ποινή 11 βαθμών, αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν που τον απέκλεισε για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο Κύπελλο και στις δύο στη φάση των «16»!

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει και τα πέντε παιχνίδια στην έδρα του, χάνοντας στο τελευταίο τον περασμένο Ιανουάριο στα πέναλτι στο Κύπελλο.

Τον Αύγουστο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήρε την ισοπαλία, φεύγοντας για τρίτη φορά χωρίς νίκη από τη Λαμία.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο νίκες στην έδρα τους, αφού δεν είχαν κερδίσει στα τέσσερα πρώτα. Μάλιστα με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης σταμάτησε και το σερί άσχημων αποτελεσμάτων με ομάδες της περιφέρειας.

Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα, κάτι που είχε να συμβεί από το ξεκίνημα του περσινού πρωταθλήματος, όταν δεν έχει χάσει τα επτά πρώτα.

Η Λαμία έχει ένα αγώνα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό χωρίς ήττα, πέντε συνολικά. Ισοφάρισε το ρεκόρ στην ιστορία της στην κατηγορία.

Μάζεψε σε αυτούς τους πέντε αγώνες 13 βαθμούς, ενώ είχε στους πρώτους οκτώ μόλις τέσσερις. Έχει κάνει τέσσερις νίκες στους πέντε αγώνες, ενώ δεν είχε καμία στους οκτώ πρώτους. Η τελευταία της ήττα ήταν στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Εκτός έδρας νίκησε στη Λάρισα και πήρε ισοπαλία από τον Άρη, αφού είχε χάσει και τα τέσσερα πρώτα της. Δέχτηκε ένα γκολ στα δύο αυτά παιχνίδια, αφού στα τέσσερα πρώτα δεχόταν τουλάχιστον δύο.

Η Λαμία επισκεπτόμενη ομάδες του Λεκανοπεδίου, έχει φύγει μόνο δύο φορές αήττητη. Και τις δύο με τον Απόλλωνα, ισοπαλία πρόπερσι και νίκη πέρσι στην τελευταία αγωνιστική. Στα άλλα 12 παιχνίδια έχει γνωρίσει την ήττα.

Η ιστορία
Νίκες Παναθηναϊκού: 2
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Λαμίας: 1

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό
Νίκες Παναθηναϊκού: 2
Ισοπαλίες: 0
Νίκες Λαμίας: 0

Στον πρώτο γύρο
24.08.2019: Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1
(20’ σουτ Ρόμανιτς – 35’ πέναλτι Μακέντα)
Πέρσι
01.09.2018: Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1
(15’ σουτ Μπουζούκης, 70’ σουτ Εμμανουηλίδης, 88’ πέναλτι Κουρμπέλης – 36’ κεφαλιά Αντέτζο).

πηγή: slgr.gr