Χάβος: «Δύσκολο να γυρίσεις το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό»

Διαβάστε την συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Παναιτωλικού, Μάκη Χάβου, ύστερα από την ήττα του από τον Ολυμπιακό με 3-0. 

Χάβος: «Δύσκολο να γυρίσεις το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε τις δηλώσεις του σχολιάζοντας τα εξής: «Ξέραμε ότι το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αλλά έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Παρόλα αυτά καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι όλο το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση με το δοκάρι που αν έμπαινε γκολ θα έπαιρναν ψυχολογία τα παιδιά και στο διάστημα 40 με 45 δεχτήκαμε δύο πολύ κρύα γκολ και ουσιαστικά χωρίς να έχουμε δεχτεί φάσεις. Εκεί πήγε το σκορ 0-3 χωρίς να έχουμε καταλάβει το πως.

Είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Βάλαμε και νέα παιδιά στην ομάδα. Έχουμε ακόμα 20 παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Τελείωσε ο πρώτος γύρος και ο Παναιτωλικός δεν έχει κάνει νίκη παραμένετε αισιόδοξος;

«Παραμένω αισιόδοξος. Έχουμε πολλά παιχνίδια. Το ευχάριστο είναι ότι όλες οι ομάδες θα μπουν στα πλέι άουτ. Περιμένω να περάσουνε οι μέρες να έρθει η 1η Ιανουαρίου».

Έχετε κλείσει κάποιους παίκτες για τον Γενάρη;

«Είμαστε σε συζητήσεις. Έχουμε κάνει κάποιες διαδικασίες. Πολλοί παίκτες που παίζουν στις ομάδες τους είναι δύσκολο να φύγουν τον Γενάρη και αν δεν παίζουν πρέπει να έρθουν νωρίς. Για να περιορίσεις το λάθος πρέπει να παίρνεις παιδιά που τα γνωρίζεις και τα οποία γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Την Κυριακή υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα συνεχιστεί αυτό το θέμα με τη διαιτησία;

«Είναι ωραία η ερώτηση, αλλά υπάρχει ένας κανονισμός που απαγορεύει να σχολιάζουμε τη διαιτησία. Θα ήθελα να πω πάρα πολλά γι' αυτό το θέμα, αλλά δεν μπορώ. Το έχουμε συζητήσει και με τη διοίκηση το θέμα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας