Αυγενάκης: Αναβολή της συνάντησης με FIFA και UEFA λόγω των γεγονότων στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με κοινή  ανακοίνωσή με τις FIFA/UEFA , ανέβαλλε την πρώτη συνεδρίαση «Steering Committee» λόγω των γεγονότων στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και της ανακοίνωσης εναντίον του από τον «δικέφαλο του Βορρά». 

Αυγενάκης: Αναβολή της συνάντησης με FIFA και UEFA λόγω των γεγονότων στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Αναβλήθηκε η πρώτη συνεδρίαση «Steering Committee» με αξιωματούχους των FIFA/UEFA. σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και των ιθυνόντων της FIFA και της UEFA, αυτό συνέβη λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Κυριακής (1/12) μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ και της ανακοίνωσης εναντίον του, από τους ιθύνοντες του «δικέφαλου του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά Ολυμπιακού και Αυγενάκη

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωσή του Υφυπουργού με τις FIFA/UEFA:

«Κοινή ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού και των FIFA/UEFA
Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.
Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».