Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σουντανί ή Μασούρας στην ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μάρτινς δεν έχει ανοίξει ακόμα  εντελώς τα χαρτιά του για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σουντανί ή Μασούρας στην ενδεκάδα

Η τελευταία προπόνηση δεν ήταν… αποκαλυπτική ως προς τις τελικές επιλογές του Μαρτίνς για την ενδεκάδα. Κι αυτό, γιατί όσοι αγωνίστηκαν στο Λονδίνο κινήθηκαν πιο χαλαρά και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ενόψει ΠΑΟΚ πάντως δεν αναμένονται εκπλήξεις. Αναφέρουμε και στο βασικό ρεπορτάζ ότι ο Βαλμπουενά έχει τον πρώτο λόγο. Πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον Καμαρά.

Από εκεί και πέρα, αν «παίζεται» μία θέση, αυτή είναι ανάμεσα στον Μασούρα και τον Σουντανί για το ένα «φτερό» της επίθεσης.

Ο Σουντανί μοιάζει να είναι το φαβορί, παρότι ο Μασούρας είναι πιο συνεπής στα ανασταλτικά καθήκοντα και μοιάζει πιο χρήσιμος στο να δίνει βοήθειες στους Ομάρ και Τσιμίκα, όταν θα κάνουν τις κούρσες τους οι Μάτος ή Γιαννούλης από δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Αυτό φαίνεται να είναι και το μοναδικό δίλημμα του Μαρτίνς, με τον Σουντανί να είναι ένα «κλικ» πιο μπροστά. Οι Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκας θα πρέπει να είναι δεδομένοι. Το ίδιο και οι Γκιγιέρμε – Μπουχαλάκης στους χαφ.

Όπως και ο Ποντένσε με τον Ελ Αραμπί. Όλα τα «βαριά χαρτιά» με λίγα λόγια… Δεν περισσεύει κανένας, καθώς ακολουθεί ένα ματς για το οποίο συζητούν στον Ρέντη πριν από την τελευταία διακοπή πρωταθλήματος.