Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς βγάζει μπροστά τον Ραντζέλοβιτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει ξανά στην εξίσωση τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος μετά το παιχνίδι του Μονάχου ήταν μονίμως εκτός αποστολής.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς βγάζει μπροστά τον Ραντζέλοβιτς

Ο αποκλεισμός του Μάξι Λοβέρα από την αποστολή για το παιχνίδι με την Τότεναμ άνοιξε το δρόμο για την εκ νέου ενεργοποίηση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ έπαιξε βασικός στο Μόναχο στις 6 Νοεμβρίου και από τότε… εξαφανίστηκε.

Με τον Ατρόμητο ήταν εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τώρα ο μικρός μπαίνει ξανά στο… κόλπο, κερδίζει ξανά πόντους και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει και πάλι στο πλάνο του.

Γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Λοβέρα

Στην πλειοψηφία των αγώνων που έχει παίξει έχει βγάλει καλά στοιχεία, ενώ ακόμα κι αν λάθος σε κάποια θέματα τακτικής αυτό δεν σημαίνει πως δικαιολογεί τον παραγκωνισμό του. Ο Ραντζέλοβιτς έχει στο παιχνίδι του θράσος και τσαμπουκά, δύο χαρακτηριστικά που λείπουν από τον Ολυμπιακό και ειδικά στα εκτός έδρας ματς.

Και στο Μόναχο την ίδια εικόνα έβγαλε ο Σέρβος εξτρέμ των Πειραιωτών, αλλά εκεί δεν είχε συμπαραστάτες για να γίνει επικίνδυνος. Και μη ξεχνάμε πως η μία και μοναδική καλή στιγμή του Ολυμπιακού από τα πόδια του έγινε. Ακόμα και από αυτόν μπορεί να λείπει σε κάποιες περιπτώσεις η ωριμότητα, αλλά τουλάχιστον δίνει μάχες στο γήπεδο και έχει νεύρο. Τώρα θα μπει ξανά στην εξίσωση, αφού είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει ενέργεια στον Ολυμπιακό σε ένα σημείο που το έχει ανάγκη.