Γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Λοβέρα

Ο 20χρονος Αργεντινός δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Τότεναμ. Ποιος ο λόγος που τον άφησε εκτός ο Πορτογάλος.

Γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα ήταν η πρώτη αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός για την Τότεναμ το όνομα του δεν είναι μεταξύ των υπολοίπων.

Τότεναμ - Ολυμπιακός: Χωρίς Λοβέρα η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

Η απόφαση του 49χρονου τεχνικού να αφήσει τον 20χρονο Αργεντινό εκτός αποστολής δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο νεαρός άσος ιατρικά είναι καλά και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Για καθαρά αγωνιστικούς λόγους έχει μείνει εκτός αποστολής ο Μάξι Λοβέρα και προφανώς πληρώνει την κακή του εικόνα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Λοβέρα είχε ένα πρώτο τέταρτο που φάνηκε στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και φαινόταν μόνο στις εκτελέσεις των κόρνερ.

Δεν βοήθησε καθόλου τον Ολυμπιακό και είναι χαρακτηριστικό πως ο Βαλμπουενά είχε σηκωθεί για ζέσταμα από το 30'. Προφανώς και ο αποκλεισμός του έχει να κάνει με την εικόνα του στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και όλα δείχνουν πως η ισοπαλία με τον Πανιώνιο έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια και θα υπάρξουν εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι. Αυτή τη στιγμή, όμως προέχει το ματς με την Τότεναμ και αυτό με τον ΠΑΟΚ.