Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Λοβέρα ο Μαρτίνς

Τι έδειξε ο Πορτογάλος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση για την αποψινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (23/11, 19.30). Γιατί έμεινε έξω ο Μπενζιά. Ο Γκασπάρ το προβάδισμα έναντι του Τοροσίδη.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Λοβέρα ο Μαρτίνς

Η σημερινή αναμέτρηση στη Ν. Σμύρνη (23/11, 19.30) δεν είναι από τα παιχνίδια που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αν ο Ολυμπιακός δεν μοχθήσει, θα φύγει στο τέλος με θετικό αποτέλεσμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει αρκετές φορές στους ποδοσφαιριστές του για όλα όσα θα συναντήσουν και περιμένει τις κατάλληλες «απαντήσεις» στο χορτάρι του γηπέδου του Πανιωνίου.

Με Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά η αποστολή του Ολυμπιακού

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, η παρουσία των Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά στην αποστολή δεν τους... στέλνει αυτομάτως στο αρχικό σχήμα. Ο Βραζιλιάνος χαφ θα κάτσει στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς θα χρησιμοποιηθεί. Τον Βαλμπουενά θα ήθελε να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι ώστε να αρχίσει να αποκτάει σιγά-σιγά ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την 1η Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη.

Κατά τ’ άλλα, αν λάβουμε υπόψη τα όσα δοκίμασε ο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση στον Ρέντη, τότε αναμένεται να δούμε στο αρχικό σχήμα τον Μπρούνο Γκασπάρ αντί του Ελαμπντελαουί (έμεινε εκτός αποστολής) και τον Λοβέρα αντί του Μασούρα.

Ολυμπιακός: Ο νέος αποκλεισμός του Κούτρη

Ο Σα θα είναι σίγουρα στα δοκάρια και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα. Στα χαφ το δίδυμο Μπουχαλάκης - Καμαρά δύσκολα θα «σπάσει», οι Ποντένσε και Λοβέρα προορίζονται για τα δύο «φτερά» της επίθεσης και ο Σουντανί θα πλαισιώσει τον Γκερέρο στην κορυφή. Κάτι σαν 4-4-2 ή 4-4-1-1.

Ο Μαρτίνς έκανε κι άλλες δοκιμές, όπως για παράδειγμα τον Τοροσίδη αντί του Γκασπάρ και τον Μασούρα αντί του Λοβέρα. Το πιθανότερο όμως είναι να δούμε την αρχική ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο διπλάκι του Ρέντη.

Τα 27 λεπτά του Γκασπάρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού