Τα 27 λεπτά του Γκασπάρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει βασικό με τον Πανιώνιο τον Μπρούνο Γκασπάρ.

Τα 27 λεπτά του Γκασπάρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Όπως είχε γίνει και στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου (ΟΦΗ) έτσι και τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ανάσες στον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Σε εκείνη την αναμέτρηση με τους Κρητικούς ο Πορτογάλος προπονητής είχε βάλει βασικό τον Βασίλη Τοροσίδη.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο 49χρονος κόουτς ετοιμάζει για την ενδεκάδα τον Μπρούνο Γκασπάρ. Έχει πολλές πιθανότητες ο 26χρονος μπακ να παίξει βασικός στη Νέα Σμύρνη και αν όντως γίνει αυτό θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί.

Με Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Γκασπάρ παρά το γεγονός πως έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Η μοναδική εικόνα που έχουμε από τον 26χρονο άσο είναι τα 27 λεπτά που έπαιξε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Όταν ο Τοροσίδης ζήτησε αλλαγή ο Γκασπάρ πήρε τη θέση του και έδωσε ένα στίγμα για το τι παίκτης είναι.

Σε αυτό το διάστημα που έπαιξε είναι αλήθεια πως άφησε καλές εντυπώσεις. Έδωσε μεγάλη πνοή στη δεξιά πτέρυγα, είχε ενέργεια και βγήκε πολύ σωστά στην επίθεση. Μάλιστα στο 66’ συμμετέχει ενεργά στο γκολ του Γκερέρο που ακυρώθηκε. Στο 75’ ο Ποντένσε βγήκε στην κόντρα και ο Γκασπάρ τον ακολούθησε από δεξιά δίνοντας του στήριγμα.

Επιθετικά έδειξε καλά στοιχεία ο 26χρονος μπακ, ενώ σοβαρά θέματα δεν είχε στα μετόπισθεν. Βέβαια για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα θα πρέπει να τον δούμε και σε ένα ολόκληρο παιχνίδι, αλλά είναι παίκτης που τον πιστεύει ο Μαρτίνς. Αν γίνει πραγματικότητα το σκεπτικό του Πορτογάλου προπονητή τότε στη Νέα Σμύρνη θα παίξει για πρώτη φορά βασικός. Θυμίζουμε πως ο Γκασπάρ έχει αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σύμφωνα με τους Πορτογάλους υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς.