Δέλλας: «Πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό Έλληνα τερματοφύλακα»

Ο Τραϊανός Δέλλας έπλεξε το εγκώμιο του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Λευτερη Χουτεσιώτη στις δηλώσεις του μετά την ήττα με 4-0.

Δέλλας: «Πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό Έλληνα τερματοφύλακα»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ξέροντας τις δυσκολίες. Αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν οι παίκτες μου να μπορέσουν να πάρουν εμπειρίες. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα από την πλευρά μας και για αυτό έγινε ανοικτό ματς. Πριν δεχτούμε το πρώτο γκολ είχαμε τη στιγμή μας να βάλουμε το γκολ και κόντρα στη ροή του ματς μπήκε το γκολ του Ολυμπιακού.

Στη δεύτερη ευκαιρία πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό Έλληνα τερματοφύλακα που δεν μας επέτρεψε να βάλουμε γκολ. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, μας στενοχωρεί η ήττα. Η προσπάθεια όμως έγινε και μέσα από αυτά τα ματς θα μάθουν τα παιδιά, θα πάρουν εμπειρίες και μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Η ήττα είναι κάτι που δεν μας αρέσει. Στα τελευταία ματς όμως δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς. Επομένως και το επόμενο παιχνίδι θα το παίξουμε ανοικτά και χωρίς σκοπιμότητες και να πάρουμε μαθήματα απ' όλα τα ματς που έχουμε δώσει εώς τώρα.

Εχετε καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα;

Η έκθεσή μου έχει γίνει προς τη διοίκηση, την έχουν στα χέρια τους, θα την αξιολογήσουν και θα δούμε.

Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνετε;

Οχι δεν σημαίνει αυτό. Θα το δούμε...

Θα θέλατε να μείνετε;

Θα συζητήσω με τη διοίκηση και θα δούμε.

Δεχτήκατε τέσσερα γκολ πανομοιότυπα...

Σας έχω ξαναπεί ότι δεν είναι μόνο οι τέσσερις πίσω που παίζουν άμυνα. Ολη η λειτουργία της ομάδας δεν πήγε καλά. Το τέταρτο γκολ νομίζω ότι είναι από παιδικό λάθος, από αφέλεια. Τα παιδιά είναι νεαρά. Μέσα από αυτά θα μάθουν και θα γίνουν καλύτεροι απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

Είναι σε περίοπτη θέση το όνομα του Ρόσα για να παραμείνει στην ομάδα;

Εχω δώσει την έκθεσή μου στη διοίκηση. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάνει περαιτέρω συζητήσεις. Τις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα.

Για το τελευταίο ματς στο Αγρίνιο τι προοπτικές υπάρχουν;

Η ομάδα παίζει πάντα για να κερδίζει, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Το πώς το κάνεις στη μία περίπτωση και στην άλλη, είναι θέμα τακτικής. Από εκεί και πέρα θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε και κάπου πρωταθλητές. Ο Παναιτωλικός έχει γύρω στις 100 κίτρινες. Αυτό σημαίνει ότι πάμε χωρίς κάποιους παίκτες για πολλές αγωνιστικές.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας