Με ανατροπή και Σπιριντόνοβιτς πέρασε από τα Περιβόλια

Με ανατροπή και δύο γκολ του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-2 του ουραγού Πλατανιά. 

Με ανατροπή και Σπιριντόνοβιτς πέρασε από τα Περιβόλια

Ο Πανιώνιος, παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 1-2 του Πλατανιά και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 37 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, αφού οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί μαθηματικά εδώ και αρκετές αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν την είσοδό τους στην πεντάδα.

Τα πρώτα λεπτά στα Περιβόλια δεν προσέφεραν συγκινήσεις. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε κάποια ευκαιρία. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος είχε την αγωνιστική υπεροχή και την κατοχή, αλλά αδυνατούσε να την μετουσιώσει σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60', οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ουντότζι αλλά, όπως συνέβη φέτος στα παιχνίδια τους, δεν κατόρθωσαν να το κρατήσουν.

Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν στο 75΄ με τον Σπιριντόνοβιτς και κατέκτησαν τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 88΄.

Μικρογραφία

Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-2

ΓΚΟΛ: Ουντόντζι 60' - Σπιριντόνοβιτς 75', 88'

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στανισάβλιεβιτς, Πάτραλης - Σταυρόπουλος

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος (55΄ Πάτραλης), Μάλσα, Κασάλιτσα (90΄ Ντουαλά), Ουντόντζι, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον (49΄ Σινγκ), Καρυπίδης, Σαλάμ, Ενσικουλού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (72΄ Γεσίλ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ουάσινγκτον (64΄ Μασούρας), Μακρύλλος (46΄ Οικονομίδης), Κόρμπος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι