Αγωνίστηκε ξανά με Αλγερία ο Σουντανί

Περίπου 20 λεπτά έπαιξε ο 32χρονος άσος του Ολυμπιακού στο διπλό της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Μποτσουάνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Αγωνίστηκε ξανά με Αλγερία ο Σουντανί

Ολοκλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας (18/11) τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλγερίας ο Χιλάλ Σουντανί. Ο 32χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού μπορεί να μην πήρε φανέλα βασικού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μποτσουάνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, αλλά ο προπονητής του τον έριξε στη «μάχη» στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπελμανί: Ποιος Μπενζεμά έχουμε τον Σουντανί (vid)

Συγκεκριμένα, ο Σουντανί μπήκε στο 73’ αντί του σκόρερ Μπελαϊλί, ο οποίος είχε πετύχει και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 15’ (0-1 έληξε τελικά το παιχνίδι υπέρ της Αλγερίας).

Να θυμίσουμε, ότι ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» είχε επιστρέψει την περασμένη Πέμπτη (14/11) στην Εθνική του μετά από 1,5 χρόνο και είχε σκοράρει στο 5-0 επί της Ζάμπιας. Μάλιστα, είχε σκοράρει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, καθώς εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 81’ και σκόραρε στο 86’, γράφοντας το 4-0…

Επιστροφή με γκολ ο Σουντανί στην Αλγερία (vid)

Ο Σουντανί την Τρίτη (19/11) θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα από την μακρινή Μποτσουάνα και θα ενσωματωθεί την επόμενη μέρα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στον Ρέντη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.