Μπελμανί: Ποιος Μπενζεμά έχουμε τον Σουντανί (vid)

Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της... Εθνικής Αλγερίας, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Τζαμέλ Μπελμαντί δήλωσε πως στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες όπως ο Σλιμανί και ο Σουντανί και είναι χαρούμενος με αυτούς.

Μπελμανί: Ποιος Μπενζεμά έχουμε τον Σουντανί (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά οριστικά πλέον δε θα αγωνίζεται για την Γαλλία ύστερα από απόφασή της ομοσπονδίας, και όπως τόνισε μπορεί η «τρικολόρ» να τελείωσαν για αυτόν ωστόσο η καριέρα του σε εθνικό επίπεδο δεν έχει κλείσει ακόμα αφού υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είπε συγκεκριμένα: «Εγώ είμαι αυτός που θα αποφασίσει πότε θα ολοκληρωθεί η καριέρα μου σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Αν θεωρείς ότι έχω τελειώσει, άφησέ με να παίξω σε άλλη εθνική που μπορώ».

Με αυτά τα λόγια των μυαλό των περισσότερων όπως ήταν φυσικό πήγε στην Αλγερία αφού ο ίδιος έχει ρίζες από εκεί.

Πάντως, σε ερώτηση που έγινε στον προπονητή της εθνικής Αλγερίας Τζαμέλ Μπελμαντί για τον ενδεχόμενο ο Μπενζεμά να φορέσει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος έδωσε μια απάντηση που πολλοί δε θα περίμεναν.

Συγκεκριμένα ο Μπελμαντί απάντησε πως:

«Έχω τον Μπουνετζά, τον Σλιμανί, τον Ντελόρ και τον Σουντανί. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου»