Και ξαφνικά... Ρομπέρτο και ο 3ος της Λίβερπουλ (vid)

Ποιος είναι ο Άνταμ Μπογκντάν που στέλνουν οι Άγγλοι στον Ολυμπιακό - Δείτε τον...

Και ξαφνικά... Ρομπέρτο και ο 3ος της Λίβερπουλ (vid)

Οι Ισπανοί για δεύτερο σερί καλοκαίρι επαναφέρουν το θέμα της επιστροφής του Ρομπέρτο Χιμένεθ στον Ολυμπιακό σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα το ΦΩΣ. Στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται αναφορά σε όσα ισχύουν για «διαζύγιο» με την Εσπανιόλ, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και φυσικά τον Ολυμπιακό.

Χθες το fosonline.gr σας ενημέρωσε για ισπανικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Εσπανιόλ δεν έχει σκοπό να κρατήσει τον Ρομπέρτο σε περίπτωση που εκείνος δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα. Ένα σενάριο θέλει τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει στα υπόψη της τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Πάντως μη ξεχνάμε πως ο ίδιος έχει εκφραστεί πολλές φορές με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και όταν είχε φύγει είχε πει πως θα ήθελε να γυρίσει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

Πέρα από τον Ρομπέρτο, το ΦΩΣ αποκαλύπτει σήμερα και τι ισχύει για τον 3ο τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Άνταμ Μπογκντάν, τον οποίο οι Άγγλοι στέλνουν στον Πειραιά. Είναι 30 ετών και έπαιξε δανεικός στη Γουίγκαν. Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί: