Ο Αγκιλάρ με Μποτία και ο Ρομπέρτο!

Με τον εκπρόσωπο του βρέθηκε στην πλατεία Αλεξάνδρας την Πέμπτη ο Ισπανός στόπερ, που είναι μάνατζερ και του πρώην πορτιέρο των «ερυθρόλευκων». Ποια η φημολογία.

Ο Αγκιλάρ με Μποτία και ο Ρομπέρτο!

Το «ΦΩΣ» σας έγραψε στο φύλλο της Παρασκευής για την παρουσία του Αλμπέρτο Μποτία στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Πέμπτη το απόγευμα. Ο Ισπανός στόπερ βρέθηκε εκεί έχοντας μαζί του τον γνωστό σε όλους μάνατζερ του, Μαριάνο Αγκιλάρ και τον πατέρα του.

Η παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ δεν σημαίνει πως αλλάζει και τη μοίρα του. Το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η απόφαση που έχει παρθεί είναι να μη ανανεωθεί. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σαφώς και θέλει να μείνει στον Πειραιά, όμως, η επιθυμία του δεν είναι αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ο Μποτία θυμίζουμε πως δεν έχει παίξει στα ματς με Κέρκυρα και Απόλλωνα. Επίσημα αυτό που είχε γίνει γνωστό για την απουσία του ήταν πως τον κράτησαν εκτός κάποιες ενοχλήσεις. Δύσκολα θα τον δούμε στο ματς με τον Παναιτωλικό και η καριέρα του στο μεγάλο Λιμάνι έχει φτάσει στο τέλος της. Στην Ισπανία έχει αναπτυχθεί φημολογία για το μέλλον του και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Λίγο πολύ όλα τα παραπάνω είναι γνωστά για τον Αλμπέρτο Μποτία. Το καινούριο ήταν πως πήγε στην πλατεία Αλεξάνδρας με τον μάνατζερ του, με τον οποίο ο Ολυμπιακός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και στο παρελθόν έχει κάνει δουλειές. Την ίδια ώρα η ισπανική Marca έγραψε πως ο Ρομπέρτο Χιμένεθ θα επιστρέψει στην Εσπανιόλ μετά τον υποβιβασμό της Μάλαγα. Η πραγματικότητα είναι πως το έχει δηλώσει και ο ίδιος ξεκάθαρα πριν αρκετό καιρό πως σε περίπτωση υποβιβασμού της Μάλαγα θα φύγει από αυτήν.

Η ομάδα στην οποία έχει πάει ο Μάριο Ουσίγιος έχει πάρει δανεικό τον Ρομπέρτο από τους Καταλανούς, αλλά εκείνος δεν θέλει να μείνει στην Εσπανιόλ, διότι δεν έπαιζε. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η ομάδα της Βαρκελώνης δεν έχει σκοπό να κρατήσει τον Ρομπέρτο σε περίπτωση που εκείνος δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα. Ένα σενάριο θέλει τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει στα υπόψη της τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Πάντως μη ξεχνάμε πως ο ίδιος έχει εκφραστεί πολλές φορές με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και όταν είχε φύγει είχε πει πως θα ήθελε να γυρίσει κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως η καριέρα του δεν εξελίχθηκε έτσι όπως θα την περίμενε ο ίδιος μετά τους «ερυθρόλευκους». Το τι θα γίνει στο μέλλον είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Επισημαίνουμε, όμως, την παρουσία του Αγκιλάρ στην πειραϊκή ΠΑΕ την Πέμπτη το απόγευμα και τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν μαζί του, αλλά και το γεγονός πως ο Ρομπέρτο ποτέ δεν έκοψε τις επαφές με το μεγάλο Λιμάνι. Να σημειώσουμε πως το ίδιο ισχύει και για τον Μπράουν Ιντέγε που αγωνίζεται στη Μάλαγα και θα φύγει από τη στιγμή που πέφτει κατηγορία.