Η κριτική των παικτών: Με κορυφαίο τον Μπουχαλάκη

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αναλυτικά η κριτική των παικτών του.

Η κριτική των παικτών: Με κορυφαίο τον Μπουχαλάκη

ΣΑ: Στο 12’ είχε μία ασταθή απόκρουση και στο αμέσως επόμενο λεπτό καθυστέρησε να διώξει την μπάλα πιεζόμενος από τον Μανούσο. Κατά τ’ άλλα ήταν σταθερός όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει. Η αλήθεια είναι ότι δεν ίδρωσε και ιδιαίτερα...

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Δεν έκανε καλό ματς ο Ομάρ. Ανέβηκε μετά το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού και σε ένα χρονικό σημείο που ουσιαστικά σχεδόν όλα είχαν κριθεί. Ο Νορβηγός δεν είχε καλές σέντρες, δεν είχε καλές τελικές προσπάθειες, δεν ήταν ο Ομάρ που τον είχαμε συνηθίσει. Είναι καταπονημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

ΣΕΜΕΔΟ: Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετώπισε με τους επιθετικούς του Ατρομήτου. Ωρες-ώρες έδειχνε να κάνει κατάχρηση της ντρίμπλας και καθυστερούσε να απομακρύνει την μπάλα όταν πιεζόταν, ωστόσο, με κάποιες φαντεζί ενέργειες ξεσήκωσε την εξέδρα.

ΑΒΡΑΑΜ: Είχε ένα καλό σουτ με το οποίο θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ (35’), αλλά έδιωξε ο Μέγερι. Αποβλήθηκε, άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να του καταλογίσει ότι δεν ήταν καλός. Στάθηκε στο ύψος του όταν βρέθηκε αντιμετωπος με τους επιθετικούς των Περιστεριωτών.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Στο 9’ είχε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, αλλά ο Μέγερι είπε «όχι» στο τετ α τετ. Δεν είχε την έκρηξη των προηγούμενων αγώνων, απόρροια της καταπόνησης από τα σερί ματς που δίνει, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και βοήθησε και στο δημιουργικό κομμάτι

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Είχε ένα καλό σουτ στο 26’ που κατέληξε κόρνερ και σε γενικές γραμμές δεν θύμισε τον κακό Γκιγιέρμε των τελευταίων αγώνων. Στο δεύτερο μέρος έβγαλε ένταση στο παιχνίδι του, έδειχνε να πατάει γερά στα πόδια του, όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι έφτασε στα στάνταρ απόδοσης που τον ξέρουμε.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Από το 1ο εώς το 93’ ο Ανδρέας έμοιαζε να έχει το καθαρό μυαλό και να αποτελεί τον «ιθύνοντα νου» στον άξονα των Πειραιωτών. Στο ενεργητικό του έχει την κάθετη πάσα στο γκολ του Ποντένσε, αλλά και την κάθετη πάσα στο τετ α τετ του Τσιμίκα.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Μέχρι τη φάση του γκολ του στο 60’ έδειχνε να είναι φλύαρος. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν κακός. Είχε διάθεση, είχε όρεξη, αλλά αρκετές ημιτελείς προσπάθειες. Μέχρι που ήρθε το γκολ και τον ανέβασε ψυχολογικά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε το απίστευτο τετ α τετ στο 17’, πίεσε αρκετά από την πλευρά του, όμως, σίγουρα και ο ίδιος θα περίμενε να έχει προσφέρει περισσότερα στο δημιουργικό κομμάτι.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Εώς και το 2-0 στο 62ο λεπτό ο Αλγερινός κυμάνθηκε σε ρηχά νερά. Μετά το γκολ του όμως ήταν από τους παίκτες που πονοκεφάλιασαν αρκετά τους Περιστεριώτες. Στο 64’ θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ. Στο τέλος άφησε ουσιαστικά μία γλυκιά γεύση...

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είχε την ωραία πάσα στον Μασούρα στο τετ α τετ του 17’, είχε ένα χλιαρό πλασέ στο 47’ το οποίο εξουδετέρωσε ο Μέγερι και στο 62’ την ασίστ στο γκολ του Σουντανί. Μπορεί να μην ενθουσίασε με την εικόνα του, αλλά ήταν «μέσα» στο στο τέρμα που «κλείδωσε» τη νίκη του Ολυμπιακού.

ΛΟΒΕΡΑ: Μπήκε αντί του Μασούρα για να ανακατέψει την άμυνα του Ατρομήτου, σε ορισμένες περιπτώσεις το κατάφερε, αλλά δεν είχε καμία τελική. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα ο Αργεντινός για να είναι σε θέση να διεκδικήσει φανέλα βασικού και σε ματς τύπου Ατρομήτου.

ΜΕΡΙΑ: Μπήκε για να καλύψει το κενό του Αβραάμ μετά την αποβολή και είχε δύο-τρεις καλές επεμβάσεις.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ο Ισπανός φορ αποτέλεσε την τελευταία αλλαγή του Μαρτίνς και πρόλαβε να κάνει ένα σουτ στα τελειώματα του ματς, το οποίο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μέγερι.