Εκτός ο Γαλανόπουλος, μέσα ο Μπάρκας: Η αποστολή της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Ο ασθενής κεντρικός μέσος Κώστας Γαλανόπουλος τέθηκε εκτός της αποστολής της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επανέρχεται ο γκολκίπερ Βασίλης Μπάρκας

Εκτός ο Γαλανόπουλος, μέσα ο Μπάρκας: Η αποστολή της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο προέκυψαν σε σχέση με την αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (19.30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην τύποις εκτός έδρας συνάντηση, ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον κεντρικό μέσο Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος δεν αποθεραπεύτηκε έγκαιρα από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Αντίθετα επανέρχεται στην αποστολή έπειτα από τον τραυματισμό του ο γκολκίπερ Βασίλης Μπάρκας και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Εκτός μάχης έμειναν γωια μια ακόμα αγωνιστική οι Μάριος Οικονόμου, Έλντερ Λόπες, Βίκτωρας Κλωναρίδης που είναι ανέτοιμοι, ο τιμωρημένος Όγκνιεν Βράνιες, αλλά και ο Τσίκο Ζεράλδες που παραμένει στο ψυγείο. Οι παίκτες που επέλεξε ο κόουτς της ΑΕΚ για το ντέρμπι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.