ΕΠΟ: Δίωξη στον Κώστα Καραπαπά για το ματς στην Ξάνθη!

Η Ελληνική Ομοσπονδία άσκησε για δεύτερη φορά δίωξη στον Κώστα Καραπαπά για «τις πράξεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης  του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

ΕΠΟ: Δίωξη στον Κώστα Καραπαπά για το ματς στην Ξάνθη!

Η πειθαρχική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου άσκησε δίωξη στον Κώστα Καραπαπά για τις ενέργειες του ύστερα από την λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη (0-0) στα «Πηγάδια», για την αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πειθαρχικές διώξεις σε Καραπαπά, Κούγια

Η συγκεκριμένη δίωξη είναι η δεύτερη που ασκείται από την ΕΠΟ στον Γ΄ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η πρώτη ήτανγια τις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΛ στην Λάρισα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 (είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο).

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ Γ΄ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α, β, δ και 3, 4, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.»