Πειθαρχικές διώξεις σε Καραπαπά, Κούγια

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε Καραπαπά και Κούγια για τις δηλώσεις που έκαναν για τη διαιτησία του αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακός.

Πειθαρχικές διώξεις σε Καραπαπά, Κούγια

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Κώστας Καραπαπάς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα. Ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ τα έβαλε με τις αποφάσεις του διαιτητή, Ευαγγέλου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κλήση του από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επίσης έκανε δηλώσεις κατά του διαιτητή Ευαγγέλου.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Αλεξίου Κούγια, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κ. Καραπαπά, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1,2α, 3, 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».