ΑΕΚ: Στον «πάγο» ο Βράνιες, πρόστιμο σε 5 παίκτες!

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ την τελευταία ώρα, με την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα. 

ΑΕΚ: Στον «πάγο» ο Βράνιες, πρόστιμο σε 5 παίκτες!

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα φαίνεται πως έφερε «θύελλα» εξελίξεων για την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βράνιες έχει κληθεί σε απολογία τόσο για τις αναρτήσεις του στα social media μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό όσο και για την γενικότερη εικόνα που δείχνει το τελευταίο διάστημα, με σημείο αναφοράς το πάρτι γενεθλίων του στην Γλυφάδα.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει ζητήσει από τον Νίκο Κωστένογλου να βάλει στον «πάγο» τον Βόσνιο για παραπάνω από ένα μήνα!

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι την στιγμή της απολογίας του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού στον σύλλογο, μετά από την οποία θα αποφασιστεί η ποινή του, με την προσωρινή κύρωση να φαίνεται να είναι μόνο η απουσία του από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον 1 μήνα.

Όσον αφορά στους πέντε συμμετέχοντες στο πάρτι γενεθλίων του Βράνιες (τον ίδιο, όπως και τους Λιβάγια, Ντέλετιτς, Κρίστιτσιτς, Σαμπανάτζοβιτς), η «Ένωση» θα τους τιμωρήσει επιβάλλοντας τους πρόστιμο το οποίο θα αγγίξει τα 5.000 ευρώ.