Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς...

Τo fosonline.gr είχε «προειδοποιήσει» λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του Ολυμπιακού – ΑΕΚ ότι συνήθως κερδίζει η ομάδα που «μιλάει» στο γήπεδο και όχι εκτός γηπέδων όπως έκανε ο Βράνιες.

Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς...

«Τι διδάσκει η ιστορία στα ματς Ολυμπιακός – ΑΕΚ». Αυτό έγραφε το fosonline.gr στις 15.18 την Κυριακή, περίπου τέσσερις ώρες πριν από τη σέντρα. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι συνήθως όσοι είναι «φαφλατάδες» πριν αρχίσει το παιχνίδι, τις περισσότερες φορές φεύγουν με σκυμμένο κεφάλι.

Η ιστορία λοιπόν επαναλαμβάνεται... Ο Μαρτίνς είπε ότι η συμπεριφορά του Βράνιες πριν από το ντέρμπι δεν επηρέασε καθόλου την προετοιμασία της ομάδας του. Ο Πορτογάλος τόνισε ορθά – κοφτά στη συνέντευξη Τύπου ότι ήταν αφοσιωμένος αποκλειστικά στο πώς θα προετοιμάσει τον Ολυμπιακό για τη νίκη επί της ΑΕΚ. Δεν ασχολήθηκε στις προπονήσεις με τα... καμώματα του Βράνιες.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, όπως πολύ σωστά είπε ο Μαρτίνς, «απάντησε» στο γήπεδο. Ο δε Βράνιες θα πρέπει να πήρε ένα γερό μάθημα στο Καραϊσκάκη. Πώς το έλεγε κάποτε μία διαφήμιση; «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς...». Ο Βράνιες ίσως και να ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου. Δεν ήταν μόνο η φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ελ Αραμπί που λίγο έλειψε να «τρακάρει» κεφάλι με κεφάλι με τον Τσιντώτα. Η συνολική του εικόνα ήταν απογοητευτική, όπως απογοητευτική ήταν και η συμπεριφορά του μετά το παιχνίδι με το άθλιο ποστάρισμα που έκανε στα social media.

Με τον Βράνιες όμως ας ασχοληθούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Είναι ανεπίτρεπτα όλα αυτά που κάνει... Ενώ του τράβηξαν το αφτί για όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων του, εκείνος συνεχίζει να το παίζει χούλιγκαν!

Χυδαία ανάρτηση από τον Βράνιες μετά το ματς (pic)

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έβγαλε μάτια, αλλά σίγουρα αν βλέπαμε συνολικά το ματς ήταν η ομάδα που δικαιούταν τη νίκη. Η ΑΕΚ που καυχιέται ότι είχε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν ανταγωνιστική, επί της ουσίας δεν έκανε και... κάτι. Αν εξαιρεθούν δύο σουτ στην «7» από τον Βέρντε ή τον Ολιβέιρα, κατά τ’ άλλα έδειχνε ότι ναι μεν είχε όλη την καλή διάθεση να απειλήσει, αλλά έφτανε έξω από την περιοχή και δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα...

Για τον Καμαρά τα λόγια είναι περιττά. Ο Αφρικανός έτρεξε και για τον Γκιγιέρμε, και για τον Μπουχαλάκη! Τα έκανε όλα... Οι «σκάουτς» που ήρθαν χθες για τον Τσιμίκα, σίγουρα θα έγραψαν αρκετά πράγματα για τον Αφρικανό. Να είστε σίγουροι ότι ειδικά στη διακοπή του Νοεμβρίου θα διαβάσουμε αρκετά στον διεθνή Τύπο.