Πολυβόλα Ελ Αραμπί και Σουντανί, βασικός με ΑΕΚ ο Αλγερινός !

Και οι δύο είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά στο fosonline.gr τα κατορθώματά τους με αριθμούς.

Πολυβόλα Ελ Αραμπί και Σουντανί, βασικός με ΑΕΚ ο Αλγερινός !

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του αφήνουν πίσω το παιχνίδι με την Μπάγερν και εστιάζουν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκεί όπου ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στους Βαυαρούς.

Μία εξ αυτών θα είναι ο Σουντανί, ο οποίος έβγαλε το φίδι από την τρύπα στο ματς με τον ΟΦΗ και αναμένεται και την Κυριακή (27/10) να πάρει φανέλα βασικού. Θα περάσει πιθανότατα σε ρόλο επιτελικού χαφ που θα μετατρέπεται σε δεύτερο επιθετικό. Πάνω – κάτω ό,τι έκανε και με τον ΟΦΗ.

Ολυμπιακός: Ο Σουντανί ετοιμάζεται για την ΑΕΚ

Το θέμα είναι μπροστά τους ποιος θα βρεθεί. Ο Ελ Αραμπί που όποτε παίζει πάντοτε σκοράρει ή ο Γκερέρο; Το σίγουρο είναι ένα πάντως: Ότι η συνύπαρξη Σουντανί – Ελ Αραμπί έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, βάσει των όσων παρατηρούνται στη στατιστική υπηρεσία.

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Ο Ελ Αραμπί έχει 7 γκολ σε 12 παιχνίδια. Αν θέλουμε να το πάμε και σε λεπτά συμμετοχής, έχει σκοράρει 7 φορές σε 603 λεπτά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα ανά 86 λεπτά! Δηλαδή η στατιστική λέει ότι ο Μαροκινός φορ σκοράρει σε κάθε παιχνίδι…

Ο δε Σουντανί έχει ακόμη πιο εντυπωσιακά νούμερα. Έχει πετύχει 4 γκολ σε 326 λεπτά συμμετοχής (σε 6 ματς συνολικά). Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία σκοράρει να 82 λεπτά! Τέσσερα λεπτά πιο συχνά από τον Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Έχει στο… τσεπάκι το γκολ ο Ελ Αραμπί

Πρόκειται για νούμερα που δεν περνούν αδιάφορα από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αν και δεν το παραδέχεται πάντοτε ρίχνει μία ματιά και στη στατιστική. Ο Γκερέρο για παράδειγμα βρίσκει δίχτυα ανά… 207 λεπτά! Σχεδόν ανά τρία ματς, ενώ οι Σουντανί και Ελ Αραμπί σε κάθε παιχνίδι.

Ο Σουντανί για την Κυριακή (27/10) θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος και ο Ελ Αραμπί επίσης δείχνει να έχει σοβαρές πιθανότητες να τον πλαισιώσει. Το αν θα συνεχίσουν το επιθετικό τους κρεσέντο, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε σε τέσσερις μέρες.