Ολυμπιακός: Ο Σουντανί ετοιμάζεται για την ΑΕΚ

Ο Αλγερινός άσος αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

Ολυμπιακός: Ο Σουντανί ετοιμάζεται για την ΑΕΚ

Άλλο ματς αυτό με τη Μπάγερν Μονάχου, άλλο αυτό της Κυριακής με την ΑΕΚ. Δύο παιχνίδια διαφορετικών συνθηκών και απαιτήσεων. Εξίσου απαιτητικό και δύσκολο είναι το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους». Είναι από τους αγώνες που κρύβουν παγίδες και εγκυμονούν κινδύνους.

Η ΑΕΚ είναι στο -5 και με ήττα θα πάει στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας. Από αυτό και μόνο γίνεται κατανοητό πως θα κατηφορίσει στο Φάληρο αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Δεν βάζουμε στην εξίσωση τον παράγοντα ντέρμπι και το γόητρο που υπάρχει πάντα σε αυτά τα παιχνίδια, διότι το θεωρούμε δεδομένο.

Το ματς της Κυριακής, λοιπόν είναι τρομερά δύσκολο για τον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του ήδη κάποιες αλλαγές. Μία από αυτές είναι να επανέλθει στην ενδεκάδα ο Χιλά Σουνταντί. Ο Αλγερινός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί του ΟΦΗ και ο 49χρονος τεχνικός είναι έτοιμος να τον επαναφέρει στην ενδεκάδα.

Ο Σουντανί αναμένεται να είναι μία από τις αλλαγές που θα γίνουν στην ενδεκάδα της Κυριακής. Πολλές δεν ετοιμάζει ο Μαρτίνς, αλλά η επιλογή του Αλγερινού θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη. Ο 31χρονος άσος σε πέντε συμμετοχές του στο πρωτάθλημα έχει τέσσερα γκολ και ο 49χρονος κόουτς τον έχει στο πλάνο του για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Από την προπόνηση της Πέμπτης θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».