ΠΑΟK - Λαμία 3-0: Tα ...δώρα του Βελλίδη που αντικαταστάθηκε

Σημειώνοντας τρία γκολ στα πρώτα 11 λεπτά ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τη Λαμία στην Τούμπα με 3-0 στο ματς που έκανε την επανεμφάνισή του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Αντικαταστάθηκε ο Βελλίδης που ευθύνεται για τα 2 πρώτα γκολ 

ΠΑΟK - Λαμία  3-0: Tα ...δώρα του Βελλίδη που αντικαταστάθηκε

Ο ΠΑΟΚ καθάρισε πολύ γρήγορα το ματς με τη Λαμία κι έδωσε την ευκαιρία στον Αμπέλ Φερέιρα να χρησιμοποιήσει τον αρχηγό, Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος επέστρεψε ύστερα από 188 μέρες στην ενεργό δράση.

Αντωνίου: Γι’ αυτό άλλαξα τον Βελλίδη

Mόλις στο 2΄o Μίσιτς με χλιαρό σουτ νίκησε τον Βελλίδη (έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του) για το 1-0. Στο 6΄ο Λημνιός συνεργάστηκε με τον Γιαννούλη για το 2-0, κι αφού ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε κακή εκτίμηση της φάσης. Ο Σφιντέρσκι με τακουνάκι από ασίστ του Στοχ έκανε στο 15΄το 3-0.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα, η Λαμία έκανε τρεις αλλαγές στο β΄ημίχρονο (συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα Βελλίδη, που ήταν άμεσα υπεύθυνος για τα 2 πρώτα γκολ).

Στο 76' ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Σφιντέρσκι και η στιγμή που σείστηκε η Τούμπα ήρθε στο 88΄ όταν ο Βιεϊρίνια αντικατέστησε τον Λημνιό και πήρε το περιβραχιόνιο από τον Κρέσπο.

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας
ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ 3-0
Σκόρερ: 2' Μίσιτς, 6' Λημνιός, 11' Σφιντέρσκι
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Κάρτες: Αουγκούστο - Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος
Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο(63' Εσίτι), Μίσιτς, Λημνιός(84' Βιεϊρίνια), Στοχ(74' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης(46' Kάτσικας), Βύντρα, Αντέτζο(55' Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο(46' Mπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Ντελ Πίνο, Ρόμανιτς.