Αντωνίου: Γι’ αυτό άλλαξα τον Βελλίδη

Ο προπονητής της Λαμίας Σωτήρης Αντωνίου εξήγησε το λόγο που άλλαξε τον Βελλίδη στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αντωνίου: Γι’ αυτό άλλαξα τον Βελλίδη

Στο 46’ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ η Λαμία άλλαξε τον τερματοφύλακα της και στη θέση του Βελλίδη πέρασε ο νεαρός Κατσίκας. Πολλοί υπέθεσαν πως η αλλαγή του βασικού πορτιέρε είχε να κάνει με τα τρία γκολ που δέχτηκε σε διάστημα έντεκα λεπτών.

ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0: Δείτε τι γκολ «έφαγε» ο Βελλίδης (vid)

Προκάλεσε εντύπωση η απόφαση του Σωτήρη Αντωνίου να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή και φυσικά ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟK - Λαμία 3-0: Tα ...δώρα του Βελλίδη που αντικαταστάθηκε

Ο προπονητής της Λαμίας εξήγησε πως η αλλαγή του Βελλίδη δεν είχε να κάνει με το γεγονός πως στα πρώτα έντεκα λεπτά του αγώνα είχε δεχτεί τρία γκολ. Επίσης τόνισε πως ο γκολκίπερ του δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο τον ανάγκασε να βγει από το παιχνίδι.

Όπως δήλωσε ο κόουτς της Λαμίας η αλλαγή του Βελλίδη έγινε για να δώσει χρόνο συμμετοχής στον νεαρός Κατσίκα. Είπε μάλιστα πως έχει στη διάθεση του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ο οποίος θέλει να πάρει παιχνίδια και από το στιγμή που το σκορ ήταν 3-0 για τον ΠΑΟΚ και το ματς χαμένο αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή.

Στο μεταξύ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως υπάρχει θέμα με τον Σωτήρη Αντωνίου. Ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου και απάντησε: «Ετοιμάζω την ομάδα μου για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης».