Κούτρης: «Πάμε για τη νίκη με τη Μπάγερν»

Ο Έλληνας μπακ παραδέχτηκε πως ο ΟΦΗ δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό και πως η ομάδα του Πειραιά πάει να πάρει το ματς με τη Μπάγερν.

Κούτρης: «Πάμε για τη νίκη με τη Μπάγερν»

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός το σερί δύσκολων αγώνων που έχει μπροστά του. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 2-1 του ΟΦΗ και θα παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ο Λεονάρντο Κούτρης στις δηλώσεις του στη Nova παραδέχτηκε πως αντιμετώπισε προβλήματα η ομάδα του από τους Κρητικούς, ενώ από την άλλη τόνισε πως ο Ολυμπιακός πάει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν.

Αναλυτικά ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε:

Για το ματς με τον ΟΦΗ: "Δεν πιέσαμε σωστά και ο ΟΦΗ μας δημιούργησε προβλήματα. Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί απέναντι σε μια ομάδα που θα κάνει πολλές ζημιές στο Πρωτάθλημα. Δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα όπως θέλουμε και μπορούμε. Αφήναμε χώρους και με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει ο ΟΦΗ μας δημιούργησε προβλήματα".

Για το παιχνίδι με τη Μπάγερν: "Παίζουμε με μια τεράστια ομάδα με πολλά αστέρια στη σύνθεσή της. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να είμαστε Ολυμπιακός. Όπως με την Τότεναμ. Να τα δώσουμε όλα και ο καθένας να παλεύει μαζί με τον άλλον. Ο στόχος μας είναι η νίκη, είναι δύσκολο, θα δώσουμε το 100%".