Τι κάνει χωρίς τον Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μέχρι τώρα έχει κάνει 13 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά.

Τι κάνει χωρίς τον Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός

Σοκ προκάλεσε στον Ολυμπιακό ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά και η απουσία του από τις υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Γάλλος άσος μέχρι τώρα είχε αποδειχτεί καθοριστικός και πολύ σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά.

Βαλμπουενά: Γλίτωσε τα χειρότερα, 10-15 ημέρες εκτός δράσης

Αυτό αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα των "ερυθρόλευκων" με τον 35χρονο μεσοεπιθετικό στη σύνθεση τους. Ο Βαλμπουενά έδειξε στην πράξη πως δεν ήρθε στην Ελλάδα απλά για να κλείσει την καριέρα του, αλλά για να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Ολυμπιακός: Μάχη για Μόναχο ο Βαλμπουενά

Από τα 14 παιχνίδια που έχει παίξει ο Ολυμπιακός σε όλες τις διοργανώσεις ο Ματιέ έχει αγωνιστεί στα 13. Από αυτά μόνο μία φορά δεν ξεκίνησε βασικός και ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης όταν πέρασε αλλαγή στα τελευταία 24 λεπτά.

Το μοναδικό ματς που ο Βαλμπουενά έμεινε εκτός ενδεκάδας και δεν έπαιξε καθόλου ήταν αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Εκεί σημειώθηκε και η μοναδική ήττα του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στη σεζόν με 3-1 από τους πρωταθλητές Σερβίας. Ο Γάλλος αστέρας στις 13 συμμετοχές που έχει κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει σκοράρει τέσσερις φορές και έχει οκτώ ασίστ στο ενεργητικό του. Απ' όλα αυτά γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντική είναι η απώλεια του Ματιέ Βαλμπουενά από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά.