Ολυμπιακός: Μάχη για Μόναχο ο Βαλμπουενά

Η αναμέτρηση με την Μπάγερν στην Γερμανία είναι ο ρεαλιστικός στόχος για τον Ματιέ Βαλμπουενά. Χάνει και την Ξάνθη, σίγουρα με Ατρόμητο.

Ολυμπιακός: Μάχη για Μόναχο ο Βαλμπουενά

Ανακουφισμένος για το αποτέλεσμα των εξετάσεων που έκανε μετά τον τραυματισμό του έδειξε με το post νωρίτερα το Σάββατο ο Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο ηγέτη του Ολυμπιακού να γλιτώνει τα χειρότερα και κάποια βαριά θλάση που θα τον άφηνε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Βαλμπουενά

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο έμπειρος παίκτης, το διάστημα της απουσίας του θα είναι ένα δεκαπενθήμερο, αλλά θα κάνει προσπάθεια να επιστρέψει όσο το δυνατό συντομότερα. Πέραν των αγώνων με ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης», ο Βαλμπουενά θα λείψει και από τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα, ενώ θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο λίγες μέρες αργότερα.

Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, αναλόγως βέβαια και με το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, ότι θα είναι ξανά διαθέσιμος για το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στις 10 Νοεμβρίου. Και το ευχάριστο φυσικά είναι ότι θα μπορέσει να παίξει κανονικά στα μεγάλα ματς του Δεκέμβρη με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League.