Super League 1: Με ΟΦΗ ο Ολυμπιακός, στο Αγρίνιο η ΑΕΛ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (19/10) για την 7η αγωνιστική της Super League 1 περιλαμβάνει δύο ματς.

Super League 1: Με ΟΦΗ ο Ολυμπιακός, στο Αγρίνιο η ΑΕΛ

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής, η Super League 1 επιστρέφει με δύο ματς να ανοίγουν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής το Σάββατο (19/10).

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ψάχνει ακόμα μία νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή. Το ματς με τους Κρητικούς είναι η αρχή ενός δύσκολου προγράμματος για τους Πειραιώτες με ματς κόντρα σε Μπάγερν (22/10) και ΑΕΚ (27/10).

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζει τους Ομάρ, Τσιμίκα, Μπενζιά, όπως και τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των «ερυθρολεύκων».

Ο ΟΦΗ από την άλλη βρίσκεται με 13 βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας και έρχεται στον Πειραιά για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλάξει τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Γιώργος Σίμος. Ο Έλληνας προπονητής δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού απουσιάζει μόνο ο Σόουζα Φερέιρα και ο χειρουργημένος Δεληγιαννίδης.

Στις 20:00 Παναιτωλικός και ΑΕΛ έρχονται αντιμέτωποι στο Αγρίνιο σε ένα άκρως ενδιαφέρον ματς. Στην εν λόγω αναμέτρηση ο Μάκης Χάβος θα κάνει το ντεμπούτο του στην τρίτη του θητεία στον Παναιτωλικό, μετά την αποχώρηση του Λουίς Κάστρο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα «καναρίνια» βρίσκονται σε δύσκολη θέση με μόλις ένα βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές. Ο Χάβος θα ανακοινώσει την αποστολή λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Η φιλοξενούμενη ΑΕΛ από την άλλη βρίσκεται σε καλή περίοδο, μετά το διπλό της στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία από την ΑΕΚ. Οι «βυσσινί» ψάχνουν τη νίκη που θα τους στείλει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Ζίζιτς και Φιλίποβιτς, με τον Ασούμπρε να μπαίνει τελικά στην αρχική 20άδα.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο 19/10
19:30 Ολυμπιακός - ΟΦΗ
20:00 Παναιτωλικός - ΑΕΛ

Κυριακή 20/10
16:45 Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης
17:00 Ξάνθη - Άρης
18:00 ΠΑΟΚ - Λαμία
19:00 ΑΕΚ - Βόλος
20:00 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός