Ολυμπιακός: Λήξη συναγερμού με Γκιγιέρμε

Ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος για τα πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Λήξη συναγερμού με Γκιγιέρμε

Στη Βραζιλία τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται με τον Γκιγιέρμε. Από τη μία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον συλλόγων της πατρίδας του και από την άλλη στέκονταν στις υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού για να τον παραχωρήσει.

Όπως έγραψε και το «ΦΩΣ» στο φύλλο της Τετάρτης ο Βραζιλιάνος δεν ασχολείται με τα σενάρια που προέρχονται από την πατρίδα του. Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι ο Ολυμπιακός και αυτή τη στιγμή έχει μπροστά του σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτές τις ημέρες, όμως, που οι Βραζιλιάνοι γράφουν για τον Γκιγιέρμε ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τη δική του αγωνία. Ο 28χρονος χαφ δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη λόγω ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Είχε μία αγωνία ο Πορτογάλος προπονητής, αλλά από την άλλη υπήρχαν μπροστά ημέρες για να το ξεπεράσει και να επανέλθει στη δράση.

Ο Γκιγιέρμε πράγματι έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον είχε αφήσει εκτός προπονήσεων τις προηγούμενες δύο ημέρες. Πλέον τέθηκε και αυτός στη διάθεση του προπονητή του που τον ετοιμάζει για τα παιχνίδια που «καίνε». Έχει αποδειχτεί κολόνα για τον Ολυμπιακό ο Γκιγιέρμε και φυσικά ένα θέμα που απασχολεί τον προπονητή του είναι αν θα του δώσει ανάσα σε κάποιο από τα ματς που έρχονται.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας