Σταθερά στη «database» της Μπολόνια ο Μπουχαλάκης

Οι νέες ματιές που έριξαν οι «ροσομπλού» στον Κρητικό χαφ στο ματς της Εθνικής μας στην Ιταλία, η παρουσία τους και στο αποψινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ και η απόφασή τους για διαρκή παρακολούθηση από τον Ιούλιο και μετά.

Σταθερά στη «database» της Μπολόνια ο Μπουχαλάκης

Η Μπολόνια θα χτυπήσει κάποια στιγμή την πόρτα του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι δεν είχε τόσο «άγριες» διαθέσεις για να αποκτήσει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ωστόσο, ποτέ δεν βγήκε το όνομά του από τη «database» της. Οι «ροσομπλού» είχαν την ευκαιρία να τον δουν αγωνιζόμενο στο «Ολίμπικο» και συγκεκριμένα στον αγώνα της Εθνικής μας στην Ιταλία. Μπορεί να έκανε το πέναλτι, αλλά μία κακή στιγμή δεν γίνεται να ακυρώσει τη συνολική του παρουσία.

Η Μπολόνια λοιπόν είχε άνθρωπο στην Ρώμη, είδε ξανά από κοντά τον Κρητικό χαφ, τον είχε παρακολουθήσει και το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο αξίζει να ασχοληθεί.

Ο Μπουχαλάκης, η Εθνική και ο Ολυμπιακός

Το έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει να τον παρακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης, έχει συλλέξει όλα τα οικονομικά στοιχεία που οφείλει να γνωρίζει. Η πληροφόρηση από την Ιταλία αναφέρει ότι στην Μπολόνια γνωρίζουν πώς δεν πωλείται με λιγότερα από 5-6 εκατομμύρια ευρώ! Είναι χρήματα τα οποία πολύ δύσκολα θα βγάλει από τα ταμεία της σε περίπτωση που αποφασίσει να κινηθεί επισήμως. Ωστόσο, αν το τμήμα σκάουτινγκ ανάψει το «πράσινο φως», τότε είναι ξεκάθαρο ότι θα μπει σε διαδικασία παζαριού με τον Ολυμπιακό.

Στο δια ταύτα... Ο Μπουχαλάκης αρέσει στην Μπολόνια. Το επιβεβαιώνουν και δεν το κρύβουν κιόλας οι Ιταλοί. Το καλοκαίρι σκόπευαν να κάνουν μία σοβαρή κίνηση προς… Πειραιά μεριά, να καταθέσουν δηλαδή μία επίσημη πρόταση, όμως, όταν ενημερώθηκαν για τις απαιτήσεις των Πειραιωτών έκαναν πίσω.

«Πολιορκία» της Μπολόνια σε Μπουχαλάκη - Πόσο κοστολογείται ο παίκτης

Αυτό δεν σήμαινε ότι θα έπαυε το ενδιαφέρον τους. Κι αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώθηκε από την παρουσία «κατασκόπου» των «ροσομπλού» στην Ρώμη. Συν τοις άλλοις, λέγεται ότι Έλληνας μάνατζερ που έχει καλή σχέση μαζί τους, θα καταγράψει κάθε του κίνηση και στην αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Βοσνία στο ΟΑΚΑ.

Παρότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φαν’τ Σιπ δεν θα τον ξεκινήσει κόντρα στην Βοσνία, η Μπολόνια καλού – κακού θα έχει… μάτια στην Καλογρέζα. Είναι ολοφάνερο ότι οι Ιταλοί το έχουν πάρει απόφαση να παρακολουθούν στενά τον 26χρονο χαφ από το καλοκαίρι. Βλέπουν κάτι που τους αρέσει, κάτι που τους ιντριγκάρει, κάτι που δεν τους περνάει απαρατήρητο στα χαρακτηριστικά του "Μπούχα"… Αυτό το «κάτι» που προφανώς βλέπει και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος του έχει δώσει φέτος 11 φορές φανέλα βασικού.

Για την ώρα, επαναλαμβάνουμε, κάτι επίσημο δεν υπάρχει. Απλώς, ο Μπουχαλάκης βρίσκεται εδώ και 2,5 μήνες σε καθεστώς στενής παρακολούθησης από την ιταλική ομάδα.

Γεια σου ρε Μπουχαλάκη!