Oυκρανία - Πορτογαλία: Έτοιμος για ντεμπούτο ο Σεμέδο

Από το πρωί της Δευτέρας (14/10) ολοένα και περισσότερο αυξάνονται τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, ότι ο στόπερ του Ολυμπιακού θα πάρει απόψε το «βάπτισμα του πυρός» απέναντι στην Ουκρανία στο Κίεβο.

Oυκρανία - Πορτογαλία: Έτοιμος για ντεμπούτο ο Σεμέδο

Στον 7ο ουρανό βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ζει το όνειρό του με την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας και ίσως σήμερα «απογειωθεί» ακόμα περισσότερο!

Μπαράζ δημοσιευμάτων από την Πορτογαλία θέλουν τον 25χρονο στόπερ του Ολυμπιακού να μετράει αντίστροφα τις ώρες για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής ανδρών. Έχει 10 συμμετοχές με την Κ21 και 4 με την Κ20, ενώ τώρα ετοιμάζεται να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Ανδρών.

Σεμέδο: Ούτε ο Ρονάλντο περίμενε ότι θα επέστρεφα!

Ο Φερνάντο Σάντος σκοπεύει να κάνει κάποιες αλλαγές στο αποψινό παιχνίδι με την Ουκρανία στο Κίεβο και μία εξ αυτών φέρεται να είναι η παρουσία του Σεμέδο στο αρχικό σχήμα.

Ακόμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει ανακοινώσει την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του, αλλά σύμφωνα με τους απεσταλμένους ρεπόρτερ στην ουκρανική πρωτεύουσα, το ντεμπούτο του Σεμέδο με την Εθνική Πορτογαλίας είναι πιο κοντά από ποτέ!

Αρκετοί πίστευαν ότι θα έπαιζε για πρώτη φορά στο ματς με το Λουξεμβούργο την περασμένη Παρασκευή, αλλά τελικά ο Σάντος φαίνεται πώς ήθελε να τον χρησιμοποιήσει σε ένα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι αυτό στην Ουκρανία.

Σάντος για Σεμέδο: «Ένα στραβοπάτημα που έκανε στο παρελθόν δε σημαίνει τίποτα»