Περνάει… ζόρια ο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς

Ο Αργεντινός φορ που παίζει δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς από τον Ολυμπιακό, το τελευταίο διάστημα δεν αποδίδει ανάλογα με αυτά που πίστευαν οι «γενοβέζοι».

Περνάει… ζόρια ο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς

Όταν ο Φράνκο Σολδάνο έπαιρνε το αεροπλάνο από την Αθήνα με προορισμό το Μπουένος Άιρες για να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, στο «Λα Μπομπονέρα» είχαν ανοίξει σαμπάνιες.

Τον 25χρονο Αργεντινό επιθετικό τον ήθελαν οι άνθρωποι της Μπόκα από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ουνιόν Σάντα Φε. Ωστόσο, τα Χριστούγεννα του 2018 όταν ο Σολδάνο ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, δεν το πολυσκέφτηκε και πίεσε την Ουνιόν να τον αφήσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Τα πράγματα με τη φανέλα των Πειραιωτών δεν κύλησαν όπως θα επιθυμούσε ο Σολδάνο. Aφού ψάχτηκε για Ευρώπη και είδε ότι δεν είχε σοβαρές επιλογές, αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για λογαριασμό της Μπόκα.

Ενώ ξεκίνησε καλά και πέτυχε το πρώτο του γκολ στη δεύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα των «γενοβέζων», στη συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

Σολδάνο: Γκολ στα 19 δευτερόλεπτα - Δείτε το (vid)

Μετά από 7 συμμετοχές έχει μόλις 1 γκολ, αυτό κόντρα στην Μπάνφιλντ στις 26 Αυγούστου. Μέχρι πρότινος έπαιζε βασικός, αλλά το γεγονός ότι δεν κατάφερνε να βρει δίχτυα, είχε ως αποτέλεσμα σιγά-σιγά να περάσει στον πάγκο!

Η αρχή έγινε στο ματς της 29ης Σεπτεμβρίου με την Νιούελς Ολντ Μπόις, είδε όλο το παιχνίδι από τον πάγκο. Του ξαναδόθηκε η ευκαιρία να πάρει φανέλα βασικού στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ρίβερ Πλέιτ για το Κόπα Λιμπερταδόρες στις 2 Οκτωβρίου, όμως η παρουσία του ήταν απογοητευτική και αντικαταστάθηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Σε εκείνο το ματς η Μπόκα ηττήθηκε με 2-0 από τους «μιγιονάριος» και τη θέση του πήρε ο Κάρλος Τέβες.

Όταν ο Κάρλος Τέβες είναι «αλλαγή» του Φράνκο Σολδάνο (vid)

Ο κόουτς Γκουστάβο Αλφάρο στο αμέσως επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ντεφένσα Ι Τζουστίσια πριν από τρεις μέρες, εκεί όπου η Μπόκα κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας, δεν χρησιμοποίησε λεπτό τον Σολδάνο και αυτό ήταν ένα ηχηρό "καμπανάκι".

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο 24χρονος φορ έχει αρχίσει και χάνει σταδιακά έδαφος αναφορικά με την ενδεκάδα. Ο τεχνικός της Μπόκα τον πιστεύει, τον στήριξε, θέλει να τον στηρίξει κι άλλο, καθώς τον θεωρεί ποδοσφαιριστή που αξίζει να επενδύσει η ομάδα πάνω του, αλλά περιμένει κάποια στιγμή να δώσει και ο Σολδάνο τις «απαντήσεις» του.