Όταν ο Κάρλος Τέβες είναι «αλλαγή» του Φράνκο Σολδάνο (vid)

O Κάρλος Τέβες αντικατέστησε τον Φράνκο Σολδάνο στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς (2-0).

Όταν ο Κάρλος Τέβες είναι «αλλαγή» του Φράνκο Σολδάνο (vid)

Ο πρώτος ημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς έγινε στις 2 Οκτωβρίου στο Μονουμεντάλ, έδρα της Ρίβερ και έληξε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων από γκολ που σημείωσαν οι Μπόρε στο 7΄και Φερνάντες στο 70΄με πέναλτι.

Σε αυτό το ματς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Φράνκο Σολδάνο που αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπόκα, ξεκίνησε βασικός κι αντικαταστάθηκε στο 55΄. Αυτός που πήρε τη θέση του ερχόμενος από τον πάγκο ήταν ο διάσημος Κάρλος Τέβες.

Βγήκε το Νο 9 και μπήκε το Νο 10 (καθότι ο 35χρονος πλέον Τέβες δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο του νούμερο). Ωστόσο ούτε αυτός μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της Μπόκα Τζούνιορς που δέχθηκε άλλο ένα γκολ κι έφυγε ηττημένη 2-0.

Η ρεβάνς στο Μπομπονέρα θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης 23/10 και η Μπόκα Τζούνιορς καλείται να κάνει την υπέρβαση για να πάρει αυτή την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.

Δείτε τα highlights του αγώνα...