Άρης: Επιβεβαίωση του Τερζή για Ένινγκ

Ο Απόστολος Τερζής μετά τη φιλική νίκη του Άρη επιβεβαίωσε με δηλώσεις του την έλευση του Μίχαελ Ένινγκ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον ίδιο να διατηρεί πόστο σαν συνεργάτης του. 

Άρης: Επιβεβαίωση του Τερζή για Ένινγκ

Ο Άρης νίκησε σε φιλικό παιχνίδι τον Απόλλωνα Λάρισας στο Εύοσμο με σκορ 3-1 και ο προπονητής των «κίτρινων» Απόστολος Τέρζης προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Άρης - Απόλλων Λάρισας 3-1: Φιλικό «ξεμούδιασμα» για τις «ρεζέρβες»

Ο Τερζής συγκεκριμένα επιβεβαίωσε την έλευση του Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο της ομάδας και τόνισε πως ο ίδιος θα διατηρήσει πόστο ως συνεργάτης του Γερμανού τεχνικού στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Απόστολου Τερζή στην κάμερα της NOVA:

«Θέλαμε να δώσουμε 90 λεπτά στα παιδιά που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, ώστε να πάρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

Αν τα γκολ που πέτυχαν Μαντσίνι και Τόνσο βοηθάνε τους δύο ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την ψυχολογία του: «Σίγουρα ειδικά για τον Μαντσίνι που ήρθε τελευταίος στην ομάδας και δείχνει να έχει προσαρμοστεί, αλλά και για τον Τόνσο που τελευταία ήταν λίγο πεσμένος».


Για τις ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές: «Αυτά τα παιδιά τα γνωρίζω πολύ καλά κάνουν καθημερινά προπόνηση μαζί μας. Μέχρι σήμερα έχουμε ανεβάσει 12-13 παιδιά. Πρέπει να τα στηρίξουμε γιατί είναι το μέλλον της ομάδας».

Για τις πληροφορίες που τον φέρνουν να μένει στον Άρη ως συνεργάτης του Μίκαελ Ένινγκ: «Ισχύουν και τα δύο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της ομάδας».