Άρης - Απόλλων Λάρισας 3-1: Φιλικό «ξεμούδιασμα» για τις «ρεζέρβες»

Ο Άρης με πρωταγωνιστή τον Μάρτιν Τόνσο επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 3-1.

Άρης - Απόλλων Λάρισας 3-1: Φιλικό «ξεμούδιασμα» για τις «ρεζέρβες»

Σε ένα παιχνίδι που ο Απόστολος Τερζής έδωσε χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς του, ο Άρης επικράτησε με 3-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας σε φιλικό παιχνίδι στον Εύοσμο και «διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις» για τις ήττες από ΑΕΛ και Ολυμπιακό.

Οι «κίτρινοι» πήραν το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον καλύτερο παίκτη τους Μάρτιν Τόνσο μετά από ασίστ του Μανσίνι. Ο Απόλλων απάντησε άμεσα αφού ισοφάρισε το παιχνίδι 3 λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Ναζίμ. Μάλιστα η ομάδα της Λάρισας λίγο έλειψε να πετύχει την ολική ανατροπή χάνοντας δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Σάντος στο 20ο λεπτό και με τον Νύκταρη στο 26ο ο οποίος με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Τσιλιγγίρη.

Από κει και πέρα ο Άρης πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και το προβάδισμα ξανά, με τον Τόνσο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι κάνοντας παράλληλα το σκορ 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε αρκετές ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη και τελικά τα κατάφερε μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανσίνι ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 90ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε (Μαρμαρίδης 79'), Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες (Τσαγκαλίδης 85'), Διαμαντόπουλος (Μπακούστης 62')

Απόλλων Λάρισας: Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σάντος (Καρίκκι 85), Μπαστακός (Σιφναίος 78'), Νύκταρης (Νούσιος 60'), Ναζίμ, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας (Μπιμάι 60')