ΕΔΕ για τη στάση των αστυνομικών στην εισβολή Μελισσανίδη

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής κίνησε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος πέντε αστυνομικών για την εισβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στο αποδυτήριο του Ελβετού διαιτητή στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2.

ΕΔΕ για τη στάση των αστυνομικών στην εισβολή Μελισσανίδη

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος πέντε αστυνομικών (αστυνομικού διευθυντή, αστυνόμου και τριών αστυφυλάκων) για την εισβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στο αποδυτήριο του Ελβετού διαιτητή Στεφάν Κλόσνερ στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Εισβολή Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα!

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε απολογία για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Θυμίζουμε τι είχε γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα:

«Καθώς πλησίαζα στα αποδυτήρια μας οι κύριοι Μελισσανίδης Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ιωάννης με περίμεναν έξω από αυτά και άρχισαν να μου διαμαρτύρονται έντονα φωνάζοντάς μου «Δώσε και σε εμάς κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ». Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας αυτής υπήρχαν 3 αστυνομικοί οι οποίοι καθόντουσαν πίσω από αυτούς τους δύο κυρίους και όχι ανάμεσά μας προστατεύοντάς μας. Μετά από αυτό μπήκαμε στα αποδυτήρια και οι δύο αναφερθέντες με ονοματεπώνυμο κύριοι μας ακολούθησαν και μπήκαν στα αποδυτήρια και συνέχισαν να διαμαρτύρονται. Κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους σταματήσει να εισέλθουν. Αφού μπήκα στα αποδυτήρια έκατσα στον καναπέ και οι 2 κύριοι στεκόντουσαν από πάνω μου και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος ο 4ος διαιτητής προσπάθησε να μπει ανάμεσά μας για να με προστατεύσει και η προσπάθειά του διήρκεσε παραπάνω από 1 λεπτό. Κανένας αστυνομικός δεν προσπάθησε να μπει για να μας βοηθήσει.

Ποινή-χάδι στον Μελισσανίδη, ο δικηγόρος του ισχυρίσθηκε πως δεν κατάλαβε ότι μπήκε στα αποδυτήρια

Για την εισβολή στο αποδυτήριο του Στεφάν Κλόσνερ ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ενώ αθωώθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.