ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Εισβολή Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα!

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Ελβετός διαιτητής, Στεφάν Κλόσνερ, στο περιθώριο του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» Δημήτρης Μελισσανίδης εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Εισβολή Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα!

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ελβετό διαιτητή του αγώνα Στεφάν Κλόσνερ, καθώς ο ίδιος πλησίαζε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, τον περίμενε ο «ισχυρός άνδρας» της «Ένωσης» Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο φωνάζοντας του σε έντονο ύφος: «Δώσε μας κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ».

Μάλιστα ο Ελβετός ρέφερι αναφέρει στο φύλλο αγώνα πως οι δυο άνδρες τον ακολούθησαν στα αποδυτήρια των διαιτητών χωρίς κάποιος αστυνομικός να προσπαθήσει να τους σταματήσει, συνεχίζοντας τις διαμαρτυρίες τους. Ο τέταρτος διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος παρενέβη τελικά και «τα πνεύματα ηρέμησαν».

Διαβάστε αναλυτικά αυτά που αναφέρει το φύλλο αγώνα του ντέρμπι των «δικεφάλων»:

«Με τη λήξη του ημιχρόνου και καθώς κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια της διαιτητικής ομάδας μου έδειξα κίτρινη κάρτα στο δηλωθέντα στο φύλλο αγώνα εκπροσώπου της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ κύριο Δημητριάδη Βασίλειο διότι διαμαρτυρόμενος μου φώναζε «Δώσε και σε μας κανένα φάουλ, τι είναι αυτά που κάνεις;». Καθώς πλησίαζα στα αποδυτήρια μας οι κύριοι Μελισσανίδης Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ιωάννης με περίμεναν έξω από αυτά και άρχισαν να μου διαμαρτύρονται έντονα φωνάζοντάς μου «Δώσε και σε εμάς κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ». Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας αυτής υπήρχαν 3 αστυνομικοί οι οποίοι καθόντουσαν πίσω από αυτούς τους δύο κυρίους και όχι ανάμεσά μας προστατεύοντάς μας. Μετά από αυτό μπήκαμε στα αποδυτήρια και οι δύο αναφερθέντες με ονοματεπώνυμο κύριοι μας ακολούθησαν και μπήκαν στα αποδυτήρια και συνέχισαν να διαμαρτύρονται. Κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους σταματήσει να εισέλθουν. Αφού μπήκα στα αποδυτήρια έκατσα στον καναπέ και οι 2 κύριοι στεκόντουσαν από πάνω μου και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος ο 4ος διαιτητής προσπάθησε να μπει ανάμεσά μας για να με προστατεύσει και η προσπάθειά του διήρκεσε παραπάνω από 1 λεπτό. Κανένας αστυνομικός δεν προσπάθησε να μπει για να μας βοηθήσει. Στο 52’ λεπτό του παιχνιδιού ο 4ος διαιτητής είπε στον εκπρόσωπο ασφαλείας της ΑΕΚ να γίνει, όπως και έγινε, ανακοίνωση από τα μεγάφωνα για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ΑΕΚ στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθαν στα αποδυτήρια μας οι κύριοι Δημητριάδης Βασίλειος και Παπαδόπουλος Ιωάννης ζητώντας μας πολύ ευγενικά συγγνώμη και δείχνοντας μεταμέλεια».