Αντέδρασε, νίκησε και τώρα «τελικός»!

Ο Ολυμπιακός έκανε το αυτονόητο με την Λαμία, είχε υπομονή και ένταση στο παιχνίδι του, έβγαλε αντίδραση και τώρα πάει στο Βελιγράδι με μίνιμουμ στόχο να μην χάσει.

Αντέδρασε, νίκησε και τώρα «τελικός»!

Ο Μαρτίνς έκανε λόγο για έλλειψη ψυχής πριν από έξι βράδια στο ΟΑΚΑ, για έλλειψη έντασης, έβγαζε σπυριά όταν γινόταν λόγος περί κόπωσης, αλλά παράλληλα εμφανιζόταν σίγουρος ότι κόντρα στην Λαμία θα βλέπαμε τον Ολυμπιακό που ξέραμε.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Λαμία 2-0 (vid)


Πράγματι, οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός ο Σουντανί, τότε θα είχαν «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είχε υπομονή στο παιχνίδι του, δεν αγχώθηκε, βγήκε με μεγαλύτερη ένταση στο δεύτερο μέρος για να «τελειώσει» την Λαμία και να μην της αφήσει πολλά περιθώρια για να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίος ο Ελ Αραμπί, πρώτο δείγμα θετικό για Λοβέρα


Η Λαμία με την εικόνα που είχε στο παιχνίδι, θα έμοιαζε με τεράστια υπέρβαση αν έφτανε στο ύψος της περιοχής. Παρότι έχει καλοστημένη άμυνα και πολλά έμπειρα παιδιά που ηγούνται της ανασταλτικής λειτουργίας της, επιθετικά έχει σοβαρά προβλήματα. Δεν έδειξε καθόλου απειλητική απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο είχαν διαπιστώσει και ο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του στην ανάλυση του αντιπάλου τις προηγούμενες μέρες.

Αποθέωση για Μαρτίνς από τον κόσμο του Ολυμπιακού


Αυτό που κρατάμε είναι ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και έδειξε ότι κατάλαβαν άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ότι δεν χωρούν δικαιολογίες ούτε περί κούρασης, ούτε περί σκληρού παιχνιδιού από τον αντίπαλο, ούτε οτιδήποτε άλλο. Οι Πειραιώτες έχουν προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα. Μπορεί η Λαμία τελικά να μην έριξε τις κλοτσιές που περίμεναν στον Ρέντη, αλλά το θέμα είναι ότι στο Λιμάνι ήταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν και ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Γκερέρο και Ελ Αραμπί δικαιώνουν και «πονοκεφαλιάζουν» τον Μαρτίνς


Η δουλειά λοιπόν έγινε με την Λαμία. Δεν υπάρχει λόγος να αναλωνόμαστε άλλο στο τι συνέβη το Σαββατόβραδο στο Καραϊσκάκη. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο ξανασκόραρε ένας φορ (Ελ Αραμπί), είναι σημαντικό ότι σκόραρε και ο Σουντανί, είναι σημαντικό ότι μπήκε πλέον στην εξίσωση και ο Λοβέρα, είναι σημαντικό ότι ο Γκιγιέρμε αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα «λίρα εκατό», αλλά τώρα ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν «τελικό».


Ξέρουμε ότι ο Μαρτίνς θα διαφωνήσει με τον χαρακτηρισμό «τελικό» για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως, η κατάσταση για το ματς του Βελιγραδίου είναι λίγο – πολύ ξεκάθαρη. Επειδή ο ρεαλιστικός στόχος είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης, το βασικό ζητούμενο είναι να μην χάσει στο «Μαρακανά».


Δεν λέμε ότι θα ετοιμάσει ο Μαρτίνς μία τακτική για να μην φύγει ηττημένος ο Ολυμπιακός από την Σερβία. Άλλωστε, όποιος προετοιμάζεται για να μην χάσει, στο τέλος όχι μόνο φεύγει με σκυμμένο κεφάλι, αλλά και με πολλά γκολ στην πλάτη.


Ο Μαρτίνς θα προετοιμάσει την ομάδα του για να κερδίσει στο Βελιγράδι. Αν το καταφέρει, τότε βγάζει εκτός παιχνιδιού τελείως τον Ερυθρό Αστέρα. Στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο και ο Αστέρας θα είναι εκείνος που θα «τρέχει».


Περισσότερα όμως θα έχουμε να πούμε από το Βελιγράδι, όπου το fosonline.gr και το «ΦΩΣ» θα παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των Πειραιωτών στο επιβλητικό «Μαρακανά».