Αποθέωση για Μαρτίνς από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν μετά το τέλος του ματς με τη Λαμία τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αποθέωση για Μαρτίνς από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Μετά από δώδεκα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος και ικανοποιώντας τον κόσμο του στα περισσότερα απ' αυτό. Οι οπαδοί των Πειραιωτών είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα που βγάζει η ομάδα τους στο γήπεδο και το δείχνουν με τη δυναμική παρουσία τους στα εντός έδρας ματς.

Και στην αναμέτρηση με τη Λαμία περισσότεροι από 20.000 οπαδοί βρέθηκαν στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προερχόταν από το 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στήριξε τους ποδοσφαιριστές και συμμετείχε στο ματς όταν έβλεπε πως το γκολ θα ερχόταν πολύ δύσκολα. Το σημαντικότερο για την ομάδα του Πειραιά είναι πως στην αναμέτρηση με τη Λαμία οι οπαδοί είχαν υπομονή και δεν πίεσαν περισσότερο την ομάδα τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μάλιστα ο κόσμος των "ερυθρόλευκων" τραγουδούσε ρυθμικά το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς. Στον Πορτογάλο άσκησαν κριτική για τις επιλογές του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο κόσμος είναι ικανοποιημένος απ' αυτό που βλέπει και τη δουλειά που έχει κάνει. Ο κόουτς ανταπέδωσε χειροκροτώντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού.