Ολυμπιακός: Προβάδισμα Μπα για την ενδεκάδα, όλα ανοιχτά από τον Μαρτίνς

Ανακάτεψε την τράπουλα ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση της Παρασκευής, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ενώ ο Ουσεϊνού Μπα έχει πάρει προβάδισμα για το ματς με τη Λαμία.

Ολυμπιακός: Προβάδισμα Μπα για την ενδεκάδα, όλα ανοιχτά από τον Μαρτίνς

Η Λαμία είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό στο τέλος του περασμένου Φεβρουαρίου και τότε τον είχε αποκλείσει από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες φιλοξενούν το Σάββατο (19:30, NS2) την ομάδα από τη Φθιώτιδα και φυσικά «καίγονται» για την επιστροφή στις νίκες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αποφασίσει εδώ κι αρκετό καιρό να προχωρήσει σε ροτέισον και να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Θα το κάνει πράξη το βράδυ του Σαββάτου στην αναμέτρηση με τη Λαμία, όπου θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Πάντως όπως φάνηκε και από την αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο 49χρονος κόουτς ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις. Ο Τοροσίδης για παράδειγμα ήταν φαβορί για την ενδεκάδα, αλλά έμεινε εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Ραντζέλοβιτς που επίσης δεν είναι καν στην αποστολή.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αρκετές δοκιμές και τα άφησε όλα ανοιχτά για το αρχικό σχήμα. Για παράδειγμα τις προηγούμενες ήμερες ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ο Αβραάμ θα έπαιρνε θέση βασικού δίπλα στον Σεμέδο, αλλά πλέον έχασε αρκετό έδαφος.

Ο Ουσεϊνού Μπα που είχε παίξει ως αλλαγή στο ματς της Τσεχίας με τη Βικτόρια Πλζεν (23/7) είναι ο πιθανότερος παρτενέρ του Πορτογάλου στόπερ. Αυτό δοκίμαζε την Παρασκευή ο Μαρτίνς που ανακάτεψε τόσο πολύ την τράπουλα μπερδεύοντας τους πάντες.

Το πιθανότερο είναι να παίξει δεξί μπακ ο Ομάρ με Μπα και Σεμέδο στόπερ και τον Κούτρη αριστερό μπακ. Στα χαφ είναι όλα ανοιχτά, αλλά το Καμαρά-Γκιγιέρμε έχει περισσότερες πιθανότητες. Όλα ανοιχτά είναι και για την επίθεση με τον Μαρτίνς να κάνει πολλές δοκιμές, αλλά το επικρατέστερο σενάριο είναι να παίξουν από την αρχή οι Ποντένσε, Σουνταντί, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.