Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Μεριά, Τσιμίκας, Τοροσίδης, μέσα ο Γκασπάρ

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία και για πρώτη φορά είναι στο πλάνο του Μαρτίνς ο Γκασπάρ, ενώ έμεινε εκτός ο Τοροσίδης.

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Μεριά, Τσιμίκας, Τοροσίδης, μέσα ο Γκασπάρ

Με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι έτοιμος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στον Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής. Από την αποστολή που ανακοινώθηκε για το ματς με τη Λαμία είναι αξιοσημείωτο πως σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Γκασπάρ κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά απ’ όταν αποκτήθηκε.

Εκτός έμειναν οι Μεριά, Τσιμίκας που θα πάρουν ανάσες, ενώ έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Τοροσίδη και του Ραντζέλοβιτς που αμφότεροι ετοιμαζόταν για την αρχική ενδεκάδα. Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Γκιγιέρμε, Μπενζιά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.