Ολυμπιακός: Το πείσμα του Κούτρη γι’ απαντήσεις

Η σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και πως ο Λεονάρντο Κούτρης είχε πάρει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το πείσμα του Κούτρη γι’ απαντήσεις

Μία από τις αλλαγές που θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς θα γίνει στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Λεονάρντο Κούτρης θα πάρει τη θέση του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος κάνει μία εξαιρετική σεζόν. Ο «Λεό» είχε παίξει βασικός με τον Βόλο και ήταν από τους διακριθέντες σε εκείνο το ματς με συμμετοχή στα τρία από τα πέντε γκολ που σημείωσε η ομάδα του Πειραιά.

Για τον Κούτρη αυτή η σεζόν έχει σημαντικές διαφορές από τις προηγούμενες που ήταν βασικός στον Ολυμπιακό και θεωρούνταν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο 24χρονος μπακ έχει μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας και καλείται φυσικά να διαχειριστεί και αυτή τη συνθήκη που έχει διαμορφωθεί γι’ αυτόν.

Πέρσι ξεκίνησε πάλι τη σεζόν από τον πάγκο μόνο που τότε αυτό είχε συμβεί λόγω του τραυματισμού που είχε αποκομίσει από την προηγούμενη σεζόν. Ο Κούτρης πέρσι τέτοια εποχή άρχισε να ανεβαίνει και να παίρνει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Όλα είχαν ξεκινήσει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν στις 4 Οκτωβρίου. Τότε είχε βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα και με την απόδοση του είχε αναγκάσει και τον Μαρτίνς να του δώσει φανέλα βασικού στα επόμενα ματς, αλλά και ξένους συλλόγους να ασχοληθούν μαζί του.

Φέτος το έργο του είναι σαφώς πιο δύσκολο, αφού ο Λεονάρντο Κούτρης δεν έχει το δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη για να κάνει το ξεπέταγμα. Θα παίξει με τη Λαμία, όμως, εκείνο που θέλει είναι να έχει ένα σερί συμμετοχών για να βρει και ρυθμό. Πάντως από τον Ρέντη εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Λεονάρντο Κούτρης είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο 49χρονος τεχνικός.