ΑΕΚ: Ανακοίνωσή για το «μπάχαλο» με τη μετακίνηση των οπαδών στο Αγρίνιο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα που πήγε να  δημιουργηθεί με τη μετακίνησή των οπαδών της στο Αγρίνιο.

ΑΕΚ: Ανακοίνωσή για το «μπάχαλο» με τη μετακίνηση των οπαδών  στο Αγρίνιο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε με ανακοίνωσή της για το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με την μετακίνησή των οπαδών της στο Αγρίνιο, πως υπήρξε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας του Παναιτωλικού σε πολύ καλό κλίμα.

ΑΕΚ: «Μπλόκο» στους οπαδούς στο Αγρίνιο

Μετά λοιπόν και από τη σχετική συνεννόηση μεταξύ των δυο ομάδων, η «Ένωση» υπέβαλλε αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος και άναψε το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί τελικά, μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων των «κιτρινόμαυρων».

ΑΕΚ: Προς ανατροπή η απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης στο Αγρίνιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Μετά από σχετική επαφή και συνεννόηση σε πολύ καλό κλίμα με την ομάδα του Παναιτωλικού και με δεδομένο το χωρίς παραμικρό πρόβλημα παρελθόν των συναντήσεων των δυο ομάδων στο γήπεδο του Αγρινίου, υποβάλλαμε αίτημα, το οποίο αντιμετωπίστηκε θετικά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κάθε φορά, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό, στο πλαίσιο της πολύ καλής φιλοξενίας που πάντα είχαμε στο εν λόγω γήπεδο, και εκφράζει τη βεβαιότητα για την άψογη στάση των φιλάθλων της, όπως άλλωστε συνέβη και στον πρόσφατο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι άλλωστε υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να επιτύχουμε και πάλι τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την έμπρακτη στάση της, έχει ξεκάθαρα ταχθεί υπέρ κάθε τέτοιας πρωτοβουλίας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας