ΑΕΚ: «Μπλόκο» στους οπαδούς στο Αγρίνιο

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού απαγόρευσε ρητά την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό (21/9, 20:00).

ΑΕΚ: «Μπλόκο» στους οπαδούς στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ (21/9, 20:00) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Αρχικά, υπήρχε συμφωνία για παραχώρηση της Θύρας 3 στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, ωστόσο μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, απαγορεύτηκε ρητά η μετακίνηση των οπαδών της Ένωσης, μεμονωμένη ή οργανωμένη, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παναιτωλικό, τα εισιτήρια έχουν δοθεί κανονικά, την ώρα που στην ΑΕΚ η κατάσταση έχει προκαλέσει αναστάτωση, αφού η απόφαση της ΓΓΑ ήρθε με ιδιαίτερη καθυστέρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αγρινιωτών:

Με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ. Κατόπιν αυτού, δεν θα παραχωρηθεί η Θύρα 3 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού τα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως και την έναρξή του (ώρα 20.00).

Οι τιμές τους έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα (θύρες 1 και 2) 30€ Γυναίκες – παιδιά 15€
Μικρή κερκίδα (θύρα 4Α άνω διάζωμα) 20€ Γυναίκες – παιδιά 12€
Μικρή κερκίδα (θύρες 4 και 5) 15€ Γυναίκες – παιδιά 10€
Πέταλο (θύρες 6 και 7) 10€ Γυναίκες – παιδιά 7€

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ το δικό του ονομαστικό εισιτήριο με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ την προσκόμιση στα εκδοτήρια ταυτότητας και ΑΜΚΑ.
Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.