ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Επίσημη στήριξη σε Δώνη και Νταμπίζα

Με ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας (16/9) η «πράσινη» ΠΑΕ κάλυψε απόλυτα προπονητή και τεχνικό διευθυντή, στηρίζοντας το τριετές πρότζεκτ της ομάδας. 

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Επίσημη στήριξη σε Δώνη και Νταμπίζα

Απόλυτη στήριξη στον Νίκο Νταμπίζα, τον Γιώργο Δώνη και το πρότζεκτ τριετίας που έχει εκπονηθεί, παρείχε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας (16/9).

Παναθηναϊκός: Mε Δώνη στον πάγκο κόντρα στον Ολυμπιακό

Παράλληλα η «πράσινη» ΠΑΕ ζητάει από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείξουν στο γήπεδο τις πραγματικές τους δυνατότητες. Αναλυτικά το κείμενο:

«Στη σημερινή συνάντηση που είχαν ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με τον τεχνικό διευθυντή μας, Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη κρίθηκε ότι η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας αναμφισβήτητα προβληματίζουν όλους στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος) η άμεση βελτίωση.

Παράλληλα, η διοίκηση στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας. Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους. Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται απόλυτα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού».